2020. december 24., csütörtök

Karácsonykor is homoszexuális propagandával mérgez az RTL

Alulírott hazafiak és hazafias szervezetek csatlakozunk a CitizenGo RTL cégcsoporthoz tartozó televíziós csatornák elleni bojkottfelhívásához, amely a karácsonyi ünnepbe belerondító gátlástalan LMBTQP-propagandafilmek miatt indult. Zoom Szél Dávid, a filmecskében megszólaló egyik "szakértő" - mintha egyenesen az Ószövetségből lépett volna ki.


 Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy mi már a közelmúltban történt - egyébként üdvözlendő - Alaptörvény-módosítás előtt jeleztük, hogy ez nem elég, és szükséges lenne az LMBTQP-propaganda tiltása is, hasonlóan az abortusz vagy például a cigaretta reklámozásának tiltásához. Ezzel együtt úgy érezzük, hogy az RTL cégcsoport ezen és már korábban is keresztény, nemzeti értékeinket támadó magyarországi tevékenysége a hatályos Alaptörvény és médiatörvények szerint is jogsértő és nyílt, rendszerellenes támadást jelent, ráadásul egy idegen tőkéből, idegen érdekek mentén működő multinacionális vállalat részéről, amely így felveti a nemzetbiztonsági kockázat kérdését is! Javasoljuk és elvárjuk, hogy a magyar kormányzati szervek és ügyben illetékes hatóságok ennek megfelelően haladéktalanul intézkedjenek a társadalomfelforgató propagandát folytató idegen szervezet ellen, szüntessék meg a jogsértést, akár a sugárzási engedélyek megvonását is kilátásba helyezve és büntessék meg a felelősöket! 

Emlékeztetünk arra, hogy az Alaptörvény R. cikkének (4) bekezdése szerint: "Magyarország alkotmányos önazonosságának és keresztény kultúrájának védelme az állam minden szervének kötelessége." Mivel a genderpropaganda visszaszorítását az Alaptörvény mostani módosítása, illetve a tíz és fél éve tartó Fidesz-KDNP kormányzás sem tudta elérni, így nem szüneteltethetjük 2021-ben sem az egyre agresszívebben nyomuló LMBTQP lobbi elleni, évek óta tartó harcunkat, sőt azt egyre intenzívebbé kívánjuk tenni. Mi nem adjuk fel ezt a küzdelmet az emiatt, egyes bajtársaink ellen indított önkényes eljárások ellenére sem, hiszen a gyermekeink és a magyarság jövője a tét, sőt, már az emberi lét alapjait veszélyezteti ez a deviáns propaganda. A CitizenGO petícióját itt írhatja alá. 

Barcsa-Turner Gábor (Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom)

Budaházy Edda (Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom) 

Budaházy György dr. Gaudi-Nagy Tamás (Nemzeti Jogvédő Szolgálat)

Kelecsényi Nándor (Nemzeti Filmkészítők Egyesülete) 

dr. Téglásy Imre (Alfa Szövetség, Human Life International)

Walter Pál Péter (European Patriots Unite)

Forrás: https://kuruc.info/r/2/222383/Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése