2019. február 12., kedd

Háromszék megszabadult a magyargyűlölő fogyasztóvédőtől! Áthelyezték Mircea Diacont


Beszterce-Naszódra helyezték át a magyarellenes háromszéki fogyasztóvédőt. A vitatott megítélésű Mircea Diacon évekig vezette a Kovászna megyei fogyasztóvédelmi hivatalt.
Az áthelyezésről a hivatásos feljelentőként ismert Dan Tanasă számol be a blogján, szerinte a Szociáldemokrata Párt feláldozta Mircea Diacon-t az RMDSZ-el kötött egyezség oltárán.

Az Országos Fogyasztóvédelmi Hatóság hivatalos honlapján már az szerepel, hogy Mircea Diacon a Beszterce-Naszód megyei felügyelőséget vezeti, a neve mellett zárójelben az „áthelyezve” megjegyzés olvasható. A Kovászna megyei felügyelőséget a honlap szerint Kese Erika Kinga vezeti, akit „ideiglenesen előléptettek”.
Mint ismert Mircea Diacon leváltását a háromszéki magyar elöljárók tavaly a miniszterelnöktől is kérték, arra hivatkozva, számos alkalommal túllépte hatáskörét, a magyar közösség tagjai ellen fenyegetőn lépett fel.

A fogyasztóvédő viselt dolgaival többször foglalkozott a sajtó, magatartása miatt a rendőrségnél, majd a polgárőrségnél is felbontották a munkaszerződését, fogyasztóvédelmi főfelügyelőként kocsmai verekedésbe keveredett, ittasan vezetett. Több magyarellenes megnyilvánulása volt: belekötött a székely ízek feliratba, levetette a taxikról a SIC matricát, egyházi táborokat bírságolt a román feliratok hiánya miatt.

Slagerradio.ro

1 megjegyzés:

  1. Ezt a férget a sajátjai ítélték halálra, ugyanis Beszterce-Naszód megyében étlen fog halni, különösen ha hozzáadjuk a benne felgyülemlő mérhetetlen mennyiségű gyűlöletet, amit nem lesz hol levezessen! Beszterce-Naszód megyében már rég kicentrifugálták a román nemzet ellenségeit, azaz az ősi nemzetet, a magyart!

    VálaszTörlés