2018. november 18., vasárnap

Sneider Tamás szerint a határon túli magyarok jobban élnek és pénzt is kapnak a magyar államtól

 Elsőre talán szerencsésnek is volt nevezhető a Jobbik szempontjából, hogy a pénteken zajló Magyar Állandó Értekezlet nem volt sajtónyilvános esemény. Így nem kellett volna nyilvánosságra kerülnie Sneider Tamásnak, a Jobbik elnökének egészen elképesztő tartalmú beszéde sem, ha épp nem ő maga számol be Facebook-videójában az eseménynek helyt adó Várkert Bazár előtt. Íme, ez lett a Jobbikból.
Sneider és Márki, madarat tolláról, embert barátjáról.

Hogy hová süllyedt az egyre inkább elprolisodó hajdani radikális párt, mi sem bizonyítja jobban, hogy Sneider Tamás a külhoni magyarság képviselőinek arcába mondta gyakorlatilag azt, amivel Gyurcsány Ferenc is lázítja szektapártjának támogatóit. Mint a Jobbik elnöke videója elején fogalmazott, a magyar kormány olyan, az elszakított területeken lakó magyarságnak ad támogatást,ahol sokkal jobban élnek, mint mi, ilyen Románia és a Felvidék.
 
A proli-irígységet megsarkantyúzó Sneider ezután kijelentette, hogy a magyar komány csak újabb árkokat ás a határon túli is a csonka-magyarországi magyarok közé, például azzal, hogy lehetővé teszi, hogy részt vegyenek az EP-választásokon. A Jobbik elnöke szerint ugyanis a magyar választók többsége (!) úgy érzi, hogy kérdéses a határon túli magyarság európai választójoga. Véleménye szerint ez csak ellenségeskedést szül.
Sneider elmondta, a határon túli magyarság képviselőit arról is tájékoztatta, hogy a Jobbik ki fog állni az EU-ban az elszakított területek autonómiáinak megvalósulásáért. De hogy miért is? Mert akkor – ismét csak a proli-irígység – nem kellene a magyar államnak százmilliárdokat költenie a határon túli magyarságra, és megszűnne a magyar államtól való függésük. Majd hozzátette, a jelenlegi kormány nem tesz az elszakított területek autonómiaigényének megvalósítása érdekében.1 megjegyzés:

  1. A képviselői javadalmazásért, a titulusért a közéleti presztízsért ezek bármire, bármilyen aljasságra képesek. Itt már csak saját egyéni egzisztenciális érdekeiknek van szerepe. A magyar nép, a magyar naivitás ezeket a jellemtelen, gerinctelen tetveket juttatta be az országgyűlésbe! De 2005-ben megírtam! Családi, genealógiai háttér ismerete nélkül senkinek semmiféle bizalmat adni nem szabad.Minden magyarországi választónak joga van megtudni, hogy a képviselőségre jelölt személynek kik voltak a szülei , nagyszülei, dédszülei, ükszülei. Ezeknek a magyar nép szempontjából milyen hasznos életteljesítménye volt.

    VálaszTörlés