2018. november 16., péntek

A Temesvári(Timisoreana) sör és a történelemhamisítás magasiskolája

 A két képen több hazugságot és történelemhamisítást is láthatunk. Az első képen ott van Románia térképe és írja benne, hogy 300év. Ebben csupán három szépséghiba van: a háromszáz év, a térkép, illetve, hogy mi köze az évszámhoz és a térképhez az akkoriban magyar városnak, Temesvárnak?


 Ugyanis olyan ország, hogy Románia háromszáz évvel ezelőtt nem létezett, a második szépséghiba a címkén látható térkép, most tekintsünk el attól, hogy Erdély nem lehetett része a nemlétező Romániának, de még Moldova se volt egyesülve Havasalfölddel, különálló vajdaságok voltak. Harmadik szépséghiba, hogy se a városnak, sem a sörgyárnak semmiféle köze nem volt a románokhoz, se a nemlétező Romániához. Egyetlen címkébe három hazugságot is elhelyezni, azért az már teljesítmény!


 A második képen a sörös doboz alján egy kis történelmi visszatekintést olvashat a tudásra (is) szomjazó egyszerű ember, miszerint Savoyai Jenő gróf támogatásával 1718-ban megalapították "Románia" első sörgyárát, Temesváron! Szóval egy nemlétező ország megalapította az első sörgyárát egy magyar városban. Így kell profi módon még a nyomát is eltüntetni Erdély magyar múltjának, mintha soha nem lett volna Magyarország része, mit számít az az ezer évecske!?

Magyarellenesseg.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése