2018. február 5., hétfő

Ismét Trianonnal viccelődik a nemzetellenes Kétfarkú Kutya Párt

Ilyen jelszavú miniplakátok ezreivel ízetlenkedik a Magyar Kétfarkú Kutya Párt – minap az egyik utcai kapuról szedtem le a szomszédban. Ezek az emberek nem tudják, vagy nem akarják tudni, hogy mivel viccelődnek, és hogy milyen súlyú is ez a kérdés. Ez a magyar társadalomban még ma is egy feldolgozatlan, élő seb. Ezen gúnyolódni több mint tapintatlanság. Akik ezt teszik, azok nem magyarok.A Területvédő Liga (TEVEL) irodalmi bizottságának elnöke, dr. Raffay Sándor csaknem száz éve 1919. novemberében ezt írta:  „Kincses Erdély mindenestül prédára jutott. Csak egy kincse maradt meg érintetlenül: a nemzet hűsége. Ezt a legnagyobb kincsét az ellenség mohósága sem elrabolni, sem eltiporni nem bírta.”

Ez a hűség máig tart.

Ez a megjegyezhetetlen nevű minipárt jelentéktelenségével, harsányságával szóra sem lenne érdemes normál esetben. De mégis szót kell emelni, mert leköpték a magyar történelmi múltat, megsértették a magyar népléleket. Egy szavazatot sem érdemelnek.
De nem ők az egyedüliek. Karácsony Gergely, az MSZP miniszterelnök-jelöltje, aki már szinte minden pártot megjárt, érdekes szövetséget kötött két baloldali párttal. Az egyik a Balpárt, melynek alelnöke, Kalmár Szilárd a következőket posztolta az 1956-os forradalom és szabadságharc sortüzekben meghalt áldozatairól:
„Ezt a rohadék csőcseléket gyászoljuk?”
Karácsony másik szövetségese, az Európai Baloldalt vezető Vajnai Attila, aki igazi komcsi botrányhős. Vajnai a tiltott önkényuralmi jelkép, a vöröscsillag szerelmese. Az Emberi Jogok Európai Bíróságáig, Strasbourgig szaladt a vörös csillag szabad viselésének jogáért. 2005-ben azzal sikerült bekerülnie a hírekbe, hogy egy vörös csillaggal ékesített koszorút akart elhelyezni annak a Kádár Jánosnak a sírjánál, aki vérbe fojtotta az 1956-os forradalmat. Az akcióját a rendőrök akadályozták meg. A rendszerváltás lényegét akarta meggyalázni Vajnai Attila, ugyanis 1990-ben, az első szabadon választott parlament első törvénye volt az, amelyik kimondta, hogy 1956 forradalom és szabadságharc volt, nem pedig ellenforradalom.

Ebből következően a forradalom leverésében részt vevők, a hazaárulók nem érdemlik meg emlékük ápolását.

Azért elgondolkodtató, hogy Karácsony Gergely, a szocialisták miniszterelnök jelöltje két olyan – támogatottságukat nem is mérhető – párttal köt szövetséget, akiknek vezető megtagadják az Alaptörvényt, akik semmibe veszik a XX. század történelmét meghatározó magyar forradalmat és szabadságharcot.
Karácsony ezek szerint valóban egy olyan utódpártot vezet, amelyiknél csak az M betű hiányzik az MSZ(M)P-ből? A jelek szerint igen, hacsak a szocialisták józanabbik része időben ki nem rúgja ezt a politikailag analfabéta zsúrfiút a pártjukból.

Vegyék már észre, ez egy idegen arc, sehová nem fér be, sehová nem való.

Az erdélyi magyarok ezt már tudják. Menteni, ami menthető, Karácsony Gergely kormányfőjelölt és Molnár Gyula MSZP-elnök múlt hét végén körútra indult Kolozsvár, Marosvásárhely és Székelyudvarhely érintésével. Mindennél többet mond, amit egy közönség találkozó során az egyik felszólaló a megtagadott állampolgárságra és a magyar-szerb határon álló kerítés lebontási tervére utalva így fogalmazott:
„Önök Magyarország ellenségei! Eljöttek kampányolni, de egy öngyilkos programmal jöttek.”
Gyurcsány Ferencéket, a Demokratikus Koalícióba tömörült magyargyűlölőket, akik meg akarják fosztani a határon túli magyarokat a szavazati joguktól, azokat már ismerjük.
Szél Bernadettéket, Hadházy Ákosékat, az LMP-ben politizálókat is jól ismerjük. Az egyik tagadja a Soros-tervet, miközben szorosan kötődik Soros György hálózatához és szorgalmazza a migránsok betelepítését Magyarországra, győzelme esetén pedig elvenné a családtámogatást, a CSOK-ot. Nyilván az erősödő középosztályt legyengítené, vagyonától megfosztaná, és így készítené elő a helyet a dolgozni nem akaró bevándorlóknak. A másik pedig komoly anyagi juttatásokért bebújna Simicska hálószobájába. Csakhogy hatalomba kerüljön.

Innen egyenes út vezet Vona Gáborhoz, de még inkább Vona Gábor minőségéhez.

A Jobbik elnökének alkalmatlansága egyre szembetűnőbb. Nézeteit percenként változtatja. Csúcspontját akkor érte el, amikor iszlám hívőként és az Allah tisztelőjeként mutatkozott be egy török egyetemen, miközben hangoztatta, hogy ki kell lépni az Európai Unióból. Ez a zavaros fejű, iszlamista bőrbe bújt önünneplő most Soros hívőként lépett elő, és a baloldali pártokkal, Heller Ágnessel, Konrád Györggyel cimborál – Simicska vezetésével. Tulajdonképpen kicsoda Vona? Honnan jött, hol van most, hová tart?
Aligha érdemes folytatni a Momentummal, a MOMA-val, az Együttel, a Párbeszéddel és a többi jelentéktelen kis pártocskákkal. Hasonló gondolkodásúak, mint a Kérfarkúak. Többségüket az ultraliberalizmus és a külföldi pénzhatalom érdekei irányítják.

Nincs víziójuk Magyarországról, de még egy épkézláb szakpolitikai elképzelésük sem.

Megtagadták a történelmi múltat, a gyökereket, a hagyományt, az összetartó kovászt, a kereszténységet. Közös vonásuk, hogy nemzetidegenek. Nem véletlenül akarják visszacsatolni Trianont, Károlyi Mihályt, Kun Bélát, Szamuely Tibort, Rákosi Mátyást, Kádár Jánost, Lukács Györgyöt, Pető Ivánt, Gyurcsány Ferencet és Heller Ágnesékat. Abban kéjelegnek közösen, ha rosszul megy a magyaroknak, ha rosszul megy Magyarországnak. De akkor mit keresnek itt?

http://azoreg.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése