2017. december 6., szerda

Jókora öngólt lőhet Gyurcsány a határon túliak elleni uszítókampánnyal

 Sokan csak azért is elmennek szavazni, pedig eredetileg nem is akartak.
Visszafelé sülhet el a Demokratikus Koalíció (DK) javaslata, hogy vegyék el a külhoni magyarok szavazati jogát - hangsúlyozta az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában a Nemzetpolitikai Kutató Intézet igazgatója.

Kántor Zoltán arról beszélt: a külhoniak többsége megszerezte a magyar állampolgárságot, 2014-ben számosan voksoltak közülük, és ez várható jövőre is. Sokan ugyanakkor éppen a DK-felvetés hatására jelezték, hogy „csak azért is" leadják az országgyűlési választáson szavazatukat, holott ezt korábban nem tervezték - tette hozzá.

Az igazgató felidézte: a kettős állampolgárságról napra pontosan 13 évvel ezelőtt rendezett népszavazás eredményét „pofoncsapásként élték meg" a külhoni magyarok, ezt ki is vetítették a magyarországiakra, és a dolgok csak 2010 után, az állampolgárság megadásával kerültek a helyükre.http://foter.ro1 megjegyzés:

  1. Azt mondja a mondás ,, Ha a -Teremtő - büntetni akar a gyarlóságért előbb elveszi az illető eszét " Nos Gy. Feri már ott tart, szánalmas ,félkegyelmű elme zavaródott személy lett --

    VálaszTörlés