2017. június 26., hétfő

Hazaárulás! Feljelentik Toroczkaiékat az elfogott migránsok miatt

Önbíráskodás és kényszerítés gyanúja miatt Szigetvári Viktor feljelentést tesz az ásotthalmi menedékkérő-ellenes akció ügyében.
Szigetvári Viktor
Ahogy hírt adtunk róla, Ásotthalom polgármestere, Toroczkai László a Facebookon dicsekedett azzal, hogy az általa alapított mezőőrség illegális határátlépőket fogott, és kényszerített arra, hogy feküdjenek a földre. Erről fotókat is mellékelt a posztjához.
Az Együtt választmányi elnöke szerint a Fidesz-kormány rendőrsége nem tűrheti el szélsőjobboldali paramilitáris erők randalírozását.
A politikus szerint Toroczkai Lászlónak, a Jobbik alelnökének szabadcsapatai törvénytelenül jártak el, amikor Magyarországra a Genfi Konvenció szerint jogszerű menedékkérőként érkező embereket kényszerítettek a földre rendőrségi intézkedés nélkül.
Az Együtt választmányának elnöke csoportosan elkövetett önbíráskodás és kényszerítés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz.
Szigetvári úgy látja, hogy a Toroczkai által megosztott képeken látottak kimerítik a csoportosan elkövezett önbíráskodás védekezésre képtelen személy ellen bűncselekményének gyanúját, valamint a kényszerítés gyanúját.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése