2017. március 22., szerda

A CNA-t is kiütötte Radu Banciu műsorvezető magyargyűlölete

 Ha így folytatja, előfordulhat, hogy Klaus Iohannis államelnök odaadja Radu Banciunak a Románia Csillaga érdemrendet, amit Tőkés Lászlótól visszavont. 
 
Amint azt megírtuk, az Országos Audiovizuális Tanács (CNA) 50 000 lejes büntetéssel sújtotta a B1 hírtelevíziót Radu Banciu műsorvezető magyargyűlöletet szító aranyköpései miatt.
A március 17-i tanácsi ülésen Radu Banciu lazán vállalta a felelősséget kijelentéseiért, írja az Adevărul, a Paginademedia oldalra hivatkozva.

Íme, pár „magyarbarát” aranyköpés az ominózus műsorokból:
„A magyarok vérbeli bosszúállók, benne van a vérükben, tehát születésükkor benne van a bosszú a génjeikben, ilyen fajták, mindet erre nevelik.” (Elhangzott a Lumea lui Banciu/Banciu világa című műsor 2015. december 2-i adásában.)
„Ebből a szempontból, figyelem, a világ összes magyar állampolgára a románság ellensége, vita nincs. Ne jöjjön nekem senki, hogy ez mese. Minden állampolgár tagadja ezt a  szerződést, melynek nyomán Magyarország elvesztette Erdélyt, ugye? Szerintük Erdély az övék.” (Elhangzott a Lumea lui Banciu/Banciu világa című műsor 2015. december 2-i adásában.)
„Ez is egyfajta ISIS, csak kisebb léptékben, mert mindenki a saját fajtájához húz. A magyar teljes valójában szélsőséges. Egy magyar se állíthatja, hogy ez nincs a génjeiben. Ha aktiválódik a gén, a magyar szélsőségessé válik. Lásd a határos országokkal levő viszonyukat, kivéve Ausztriát, de ott tudjuk, mik az okok.” (Elhangzott a Lumea lui Banciu/Banciu világa című műsor 2015. december 1-i adásában.)

http://foter.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése