2017. február 17., péntek

Trianonon gúnyolódik a szélsőliberális Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Nem újdonság az a jelenség, hogy a liberálisok szeretnék eldönteni, hogy miből vagy kiből szabad gúnyt űzni, hogy kit kell gyűlölni, vagy tisztelni. Ha valaki nem ért egyet velük, azt rögtön "nagymagyar", "turbomagyar" vagy náci jelzőkkel illetik. Ha pedig valaki kimondja az igazságot, a politikai korrektséget mellőzve, azt üldözik, lejáratják, gúnyt űznek belőle. A Magyar kétfarkú kutya párt már a migrációs válság idején is megmutatta, hogy miről is szól az ő tevékenységük, milliókat koldultak össze állítólagos támogatóiktól, hogy viccesnek szánt plakátokkal gúnyt űzhessenek a magyar kormányból, amiért az megvédte Magyarországot a bevándorlókkal szemben. Amiért nem engedték, hogy Magyarországon is mindennapos legyen a nemi erőszak, a terror, a félelem mint mondjuk a bevándorlókkal megtöltött Franciaországban vagy Németországban. (Nem lett volna értelmesebb azt a több tízmillió forintot szegény vagy beteg magyar emberek támogatására fordítani az értelmetlen plakátok helyett?! Vagy az már nem lenne eléggé menő, eléggé liberális? Magyar betegeken, szegényeken segíteni? Hát igen, elvégre ők nem színes-bőrű idegenek, akiket etettetek, itattatok, miközben magyar hajléktalanok ezrei éheztek...)

Néha mikor a fent említett balliberálisoknak a frusztrációjuk a csúcspontra ér, olyankor lehull az álarcuk és megmutatják valódi beteges, magyargyűlölő énjüket. Ezúttal is ez történt, valószínűleg rájöttek a Kétfarkú Kutyapárt tagjai is, hogy 100-200ezer aláírás az olimpia ellen egy tíz milliós országban nagyon kevés, jelentéktelen és nevetséges. Ezért végső elkeseredettségükben a facebook oldalukon a képen látható provokatív és uszító bejegyzést tették közzé, egyértelművé téve, hogy a magyar hazafiakat provokálják vele, a "nagymagyar" szavazóknak címezve a képet.Szerintük jó móka a magyar nemzeti tragédiáiból gúnyt űzni, gúnyt űzni a határon túli több millió magyarból, a megmaradásért folytatott mindennapi küzdelmükből. És ki a "nagymagyar" szavazó szerintük? Az a több millió magyar a Kárpát-medencében akinek fáj Trianon, aki nem röhög habzó szájjal a fenti képen, mindenki aki nem a balliberális pártokra szavaz és nem ért velük egyet, tehát a magyar nemzet többsége. Bármennyire is fáj ezeknek a gyűlölködő, gúnyolódó ferde lelkűeknek, a magyarok többsége szereti a hazáját és nem gyűlöli saját népét!

Sajátos módon értelmezik a balliberálisok az általuk annyit emlegetett "demokráciát", azt akarják sugallni, hogy 200ezer liberális véleménye többet ér mint az egész lakosság véleménye. Mikor 3.6millió ember szavazott a bevándorlók ellen azt győzelemként könyvelték el, mert érvénytelen lett a népszavazás, de most azt gondolják a rózsaszínű agyacskájukkal, hogy ha összegyűjtenek 200ezer aláírást,  akkor biztos, hogy nem lesz megszervezve a Budapest-i olimpia, mert hát 200ezer liberális véleménye többet ér mint mondjuk 3.6millió "nagymagyar" véleménye, ez aztán a komoly felsőbbrendűségi komplexus...

Elgondolkoztató, hogy kik azok akik annyira az olimpia ellen vannak, Kutyapárt és társaik, akik gyűlölik a hazafiakat, a "nagymagyarokat", akiket rendszeresen provokálnak, hogy az esetleges támadásokkal igazolhassák felforgató szervezeteiknek a létjogosultságát és szükségességét. Ezek után felmerül a kérdés, hogy vajon miért ellenzik ezek a szervezetek annyira az olimpiát, azok akik Magyarországot gondolkozás nélkül bevándorlók tízezreivel töltötték volna meg 2016-ban, ha ők lettek volna hatalmon?! Többek között most azok a balliberálisok ellenzik az Olimpia megszervezését , akik tavaly a magyar foci-válogatott ellen szurkoltak, a saját országuk ellen, állítólagos politikai okokból! Miért lett ilyen hirtelen fontos számukra Magyarország és a magyar nemzet sorsa, ha az Olimpia megszervezéséről van szó és annak költségeiről?! Mindenki gondolkodjon el a válaszon.

www.magyarellenesseg.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése