2016. október 23., vasárnap

Az alkoholista Szanyi Tibor hányingerkeltő bejegyzésben gyalázza '56-ot

Az MSZP-s EP-képviselőnek nehéz napja lehetett szombaton: vagy túl sok volt a szesz, vagy túl kevés, ami végül előpiszkálta a "kapitányból" az öntudatos kommunistát. A végeredmény az alább olvasható, minden jóérzésű magyar ember számára gyomorforgató és egyben bődületesen szánalmas Tumblr-bejegyzés lett, melyet változtatás nélkül közlünk.
 
"Nem hiszem, hogy nemzeti ünnepnek kell tekintenünk egy olyan dátumot, ami roppant mód megosztja az embereket.

1956 október 23-a kétségtelenül népfelkelés volt, de ami utána következett, az tragédia volt tragédia hátán.

Ha az ünnep csak október 23-áról szólna, azzal a többség minden bizonnyal tudna azonosulni, ám mivel hivatalosan a ‘hordalékot’ is ide kell érteni, így már nehezebb.

Nem tudom ünnepelni sem október 25-ét, sem 30-át, sem november 4-ét, de Nagy Imrét sem, aki '56 október 23 és november 4 között nem igazán volt 'képben’.

Ha pedig csak október 23-ra szorítkozunk, akkor annak az az üzenete, hogy a magyar nép nem szereti a diktatúrát. Ehhez képest nehéz elfogadnom, hogy ilyenkor egy diktátor zavartalanul szónokolhasson."

http://alfahir.hu


1 megjegyzés:

  1. hm...érdekes, nézem a hiradót, melyben épp Molnár Gyula MSzP tótum-faktum, azt nyilatkozza, hogy Nagy Imre a XX. század hőse, s nekik mármint az MSzP-nek ő az "idol"...

    VálaszTörlés