2016. szeptember 25., vasárnap

Az RMDSZ irányítása alatt levő Transindex.ro a népszavazás bojkottjára szolít fel

Az erdélyi magyarságot balliberális eszmékkel fertőző Transindex.ro korábban Kelemen Hunor tulajdona volt, a  mostani tulajdonosa Kelemen Attila Ármin , aki pár éve Markó Béláról írt magasztaló könyvet. Tehát lényegében még mindig RMDSZ kézben van ez az oldal is, akárcsak a maszol.ro  vagy a nemzetáruló írásairól ismert Parászka Borókát is foglalkoztató Erdélyi Riport.

A balliberálisok azt szeretnék ha a 2017-es Szilveszter ilyen lenne Budapesten is...
Pénteken megjelent egy cikk a transindex.ro-n amely arra buzdítja az erdélyi magyarságot, hogy ne vegyenek részt a népszavazáson, menekült gyerekekről hazudoznak a cikkben és "emberségességről", az a tény persze már nem zavarja őket, hogy az illegális bevándorlók többsége fiatal férfi, jelentős részük pedig nem Szíriából jön és nem  menekült, csak élősködni jönnek Európába, gyilkolni és nőket erőszakolni. A háború elől menekülő ártatlan gyerekeket és nőket, a gazdag arab országok kellene befogadják, elvégre a sajátjaikról van szó, egyrészt anyagilag is megtehetik, másrészt a menekültek sem kellene ezer kilométereket utazzanak, az életüket is kockára téve. A balliberálisoknak ez vajon nem jutott az eszébe?

Úgy tűnik, hogy Gyurcsány Ferenchez, Parászka Borókához és a Soros György által pénzelt magyarországi balliberális "civil" szervezetekhez hasonlóan, az RMDSZ is azt szeretné ha Európát és Magyarországot idegenek millió árasztanák el. Máskülönben nem hagynának teret ennek a propagandának, egy általuk birtokolt és irányított hírportálon.

Mutassuk meg, hogy az erdélyi magyarságot nem lehet az orránál fogva vezetni, nem dőlünk be a Magyarországról erőszakkal importált balliberális propagandának, szavazzunk NEM-el , mondjuk nemet Magyarország és Európa elpusztítására, a nemzetek és nemzetállamok megsemmisítésére. Vagy azt akarjuk, hogy Magyarország is oda jusson mint Franciaország, ahol a franciák már kisebbségben vannak? Akarunk egy második Trianont?!

www.magyarellenesseg.com

2 megjegyzés:

  1. soros fizeti a kelemeneket is! Mindenesetre ez azon kívül, hogy esztelenség, még nemzetárulás is! Persze azok, akik nem a keresztény kultúrkörhöz, hanem valami közelkeleti kaftános fajhoz tartoznak mint idegenszívűek, azok mások....

    VálaszTörlés
  2. fel fel igazi Magyarok es szavazzatok NEM-el. A sorsotok es a gyermeketek unokatok sorsairol szavaztok !

    VálaszTörlés