2016. augusztus 24., szerda

A Liberálisok elnöke államalapításra biztatja az Európába érkező migránsokat

Fodor Gábor, a Liberálisok elnöke augusztus 20-án államalapításra biztatja az Európába érkező közel-keleti migránsokat. Szerinte “a magyarok is bevándorlókként leltek új hazára a Kárpát-medencében”.
A “Liberálisok” nevű, statisztikai hibahatáron belül talán egyáltalán senki által nem is támogatott párt megdöbbentő közleményt adott ki;
“Az államalapítás ünnepén a Liberálisok arra emlékeztetnek, hogy 896-ban a magyarok is bevándorlókként leltek új hazára a Kárpát-medencében. Úgy tűnik, hogy Orbán Viktor és a Fidesz elfeledkezett erről a fontos történelmi tényről. Ők ugyanis a nemzeti ünnepet is arra használják fel, hogy a bevándorlók ellen uszítsanak. Mi, Liberálisok arra kérjük a magyarokat, hogy emlékezzenek arra, honnan érkeztünk.”
A Liberálisok közleménye által vont párhuzam – mai kontextusban – azonban nem együttérzésről tanúskodik, hanem kimeríti a terrorizmus nyílt támogatásának fogalmát. Hónapokkal ezelőtt az Iszlám Állam nevű terrorszervezet propagandalapjai nyilvánosságra hoztak egy térképet, amin az általuk megvalósítani kívánt kalifátus területét jelölték feketével; ebbe a területbe beletartozott egész Dél-Európa, és Magyarország is.

Tehát ma egy terrorszervezet határozott törekvéseket mutat arra, hogy európai országok területi egységét megbontsa, helyükön egy a saria jogrendre alapozott államot hozzon létre. Európa-szerte a biztonságpolitikai szakértők közt konszenzus van abban a tekintetben, hogy az Iszlám Állam a bevándorlók tömegei közt juttat be terroristákat Európába, akik később öngyilkos merényleteket hajtanak végre.
  Az Europol a menekültek közt keresi a terroristákat
Ilyen körülmények közepette egy a bevándorlást nyíltan támogató párt egyenlőségjelet tesz egy európai nép államisága, és az Európába özönlő migránsok tömegei közt, akik közül sokan valóban államot akarnak alapítani Európában, és ennek érdekében békés polgárok meggyilkolásától, öngyilkos merényletektől sem riadnak vissza. A Magyar Liberális Párt ezzel a közleménnyel arra biztatja az Iszlám Államot, hogy “jöjjenek csak, hiszen több mint ezer éve a magyaroknak sikerült, nekik is menni fog”.
Nemcsak a liberális meggyőződés, hanem a demokratikus elkötelezettség, a keresztény értékrend és az emberség szabálya is ezt diktálja sokunknak. Ehhez azonban arra is szükség van, hogy ne zárjuk le kapuinkat azok előtt, akik egy jobb élet reményében érkeznek hazánkba.” – írták.
A Liberálisok ezúttal sem hazudtolták meg magukat: a magyar államisággal szemben nyíltan azok oldalára álltak, akik nem-európaiként akarnak Európában államokat irányítani. Ez a mai körülmények közepette kimeríti a terrorszervezetek támogatásának fogalmát, hiszen az európai országok közélete ma éppen attól hangos, hogy egy terrorszervezet államot akar alapítani Európában, és ennek érdekében európaiakat gyilkol.

http://www.hidfo.ru

1 megjegyzés:

  1. Hát ezt a buzi Gabriellát nem szabad embersorba helyezni . ez már le van írva a magyar társadalom részéről

    VálaszTörlés