2016. június 15., szerda

Előbújtak a kövek alól a magyargyűlölő varangyok is: Magyarország ellen szurkoltak tegnap!

Tegnap a magyar foci-válogatott nagyszerű játékkal, szívvel lélekkel harcolva 0-2 -ős győzelmet aratott Ausztria ellen, Európa is elismerően nyilatkozott a magyar csapatról, beleértve a legnevesebb sportlapokat is. De nem mindenki örül a válogatott sikerének, annak ellenére sem, hogy ők is ugyanazt a nyelvet beszélik mint a magyar focisták, vagy a válogatott szurkolói.

Mint ahogy azt megszokhattuk néha előbújnak nyirkos rejtekhelyeikről a csúszómászó magyargyűlölők, magukat balliberálisnak vagy demokratának hazudó frusztrált gyűlölködők. Hát most előbújtak ismét, kétágú sziszegő nyelvükkel kiszimatolták az újabb lehetőséget, ismét belerúghatnak Magyarországba, a kormányba, a magyar nemzetbe. Nyert a magyar válogatott, együtt örült tényleg egy egész ország, tarthatatlan!

 Hogy mernek bárminek is örülni a magyar emberek, mikor a gonosz "diktátor fasiszta" Orbán Viktor van hatalmon? Hogy mer nyerni egyáltalán a magyar válogatott, hogy mernek gólt rúgni a focisták?! Hogy mer bárki is a sporttal foglalkozni, vagy bárki is egy fél percre is kiverni a fejéből az átkozott politikát?  Ilyen Dániel Péter , vagy az Amerikai Népszava "demokráciájában" nem fordulhatna elő...

Előbújtak azok akik állandóan gyűlöletről beszélnek, közbe bennük van a legtöbb gyűlölet. Azok akik képesek mindenbe belekeverni a politikát, akik diktatúrát és fasizmust kiáltanak minduntalan. Frusztrált ünneprontó trollok, akik ha tehetnék megfosztanák Magyarországot az örömtől, az ünnepléstől, a büszkeségtől . Ilyen csúszómászó Dániel Péter, vagy az Amerikai népszava és az index.hu szerkesztői. Lássuk a magyarellenes frusztrált fröcsögéseiket:
Dániel Péter - Annyira demokrata, azt is ő döntené el, hogy a magyarok minek örüljenek...
A foci EB-n az osztrákok ellen aratott sikerünkről Dániel Péter a következőket írja:
„Döbbenten, dermedt lélekkel figyeltem, ahogy ma a szerencsétlen magyar nép szinte egy emberként térdelt le a diktátor lába elé. Mert bizony ezt tették, amikor a ma esti, pitiáner és érdemtelen foci győzelmet éltették. Hitetlenkedve figyeltem, ahogy eddig általam értelmes embernek, karakán, kritikus demokratának tartott egyének is extázisban ünnepelték ezt a szar magyar focit. Azt az átkozott magyar focit, amely az orbáni diktatúra egyik legfőbb jelképévé vált. Azt az ócska, százszorosan túlfinanszírozott, mégis harmatgyenge focit, amely miatt emberek tömegei nyomorognak, amely miatt műtétek maradnak el és gyermekek éheznek. Akik ma ezen hitvány győzelmen lelkendeztek, azok sajnos az orbáni diktatúra felelőtlen és önkényeskedő ámokfutásán is lelkendeztek. Azok a magyar miniszterelnök magánstadionját, fűtött gyepét és ezt az egész, értelmetlen és jogsértő közpénz pazarlást is éltették ma este. A magyar nép megérdemli a sorsát. A diktátor pedig gúnyos mosollyal figyeli ostoba alattvalóit… Jó éjszakát!”

Hasonló beteges eszmefuttatást közölt a szintén magyargyűlölő Amerikai népszava magyar nyelvű újság is:

A szarkavarásból persze az Index.hu firkásza sem maradhatott ki:
"Mégis sokan vannak, akik úgy érzik, annak ellenére, hogy nagyon jó lenne végre-valahára átélni már valami tényleg autentikus, tényleg katartikus, tényleg össznépi sikert,
végső soron minden egyes Eb-pont a fideszes elit hamis önigazolását szolgálja."
 "Nem az a célom, hogy egyik vagy másik narratíva felett állást foglaljak, tényleg nem. Viszont arra fel akarom hívni a figyelmet, hogy bár a nyilvánosság előtt sokszor nem vállalható, 2016 Magyarországán mégis méltányolható, ha valaki a válogatott ellen szurkol."

Van még a földön vajon olyan ország, ahol újságíró ilyesmire vetemedne pártpolitikai frusztráltságától vezérelve? Nem hiszem, hogy másnap is újságírással keresné a kenyerét... Ezt a győzelmet a magyar nemzet kizárólag a focistáknak, az edzőknek és a szakembereknek köszönheti, aki ebbe is képes belekeverni a politikát annak elmegyógyintézetben a helye.

www.magyarellenesseg.com3 megjegyzés:

 1. Le kell sz@rni azt,azokat amely kimondott szó után rosszat akar a nemzetnek,ilyen formán Magyarországnak. Teli szájal pedig nem illik beszélni.

  VálaszTörlés
 2. Az Olimpiával kapcsolatban is ugyanez ment minden egyes aranyéremnél ment a fikázás (Gyurta Dani 15 millió magyarnak nyerte az aranyat - "hát hogy mer ilyet mondani" stb.)
  A mostani Olimpiával kapcsolatban is ez lesz, most melegítenek be rá a foci EB-vel. Ezek tényleg hazátlan trollok, hánynom kell tőlük.

  VálaszTörlés
 3. Eljön az idő , hogy ezekért a szavakért felelősségre kell lépnie - akkor a fájdalomtól ordítozva keresi magyar hazáját és benne a hazafiakat , csak sajnos ebből a névsorból az ilyen kimarad , ---félkegyelmű elmebeteg ,

  VálaszTörlés