2016. március 7., hétfő

Kárpátalján magyar fiatalokat késeltek meg cigányok

Diszkóba érkezett az hat beregszászi roma, akik később magyarokat is megkéseltek. A rendőrség szerint, először a helyi cigánybáró fiával kötekedtek és verték meg, aztán pedig a helyi magyar fiúkat inzultálták – írja a goloskarpat.info.
 Amikor a magyar fiatalok ellenállást tanúsítottak a roma fiatalok kést rántottak elő. A dulakodásban súlyosan megszurkálták az egyik vári fiút, akit életveszélyes állapotban szállítottak kórházba. Egy másik fiút is megkéseltek ő is kórházban van, egy harmadik társukat pedig megverték.
Miután az eset a rendőrség tudtára jutott, Sztepan Kantora őrnagy vezetésével, valóságos hajtóvadászatot rendeztek az erőszakos cigányok elfogásáért.

Az egyik elkövetőnek sikerült kideríteni a nevét, így könnyebben elfogták. Mindannyian a Borzsa folyó partján próbáltak elbújni. Az egyik elkövető apja telefonon eltudta érni a fiát, akitől kérte, hogy adják meg magukat. Később a község központjában, az egyik bolt előtt megadták magukat a cigányok a rendőröknek.
A támadok között két kiskorú is volt, és egy büntetett előéletű férfi is, aki egy héttel ezelőtt szabadult a börtönből, ahol gyilkossági kísérlet miatt töltötte büntetését.

http://karpathir.com 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése