2016. március 8., kedd

Felvidéken az MKP tiltotta az autonómia szó használatát


 autonomia
Olvasom a Felvidék.ma portálon Berényi József nyilatkozatának ismertetését, mit mondott a Pátria Rádióban a parlamenti választásokat követő napon, és egy mondaton akad meg a tekintetem:

„Arra a kérdésre, hogy milyen hibákat követett el az MKP, úgy válaszolt, hogy a kampány idején mindvégig pozitív visszajelzést kaptak a választóktól, kirívó hibát nem követett el a párt vezetése, vagy a kampánystáb. „

Hát nem tudom. Lehet, hogy az elnök úrhoz közvetlenül nem jutott el, de az, hogy még a kampánystáb se jelzett egy „kirívó hibát" a vezetésnek, az már súlyos baki.

Egész pontosan arról van szó, hogy az autonómia tiltott szó lett az MKP kampányában, olyannyira, hogy még az egyik jelöltet is visszavonták, mert ezt a szót használta a plakátján. Mondom, ha valaki elolvasta volna a reakciókat, akkor belátta volna, hogy mekkora öngólt lőtt ezzel az MKP. Sok szlovákiai magyar választó ugyanis épp akkor gondolkodott el azon, hogy március 5-én érdemes e elmenni választani.

Az ilyen jelekre pedig oda kell figyelni, mert ezeken az apróságokon múlhat, hogy parlamenti képviselő lesz-e valakiből!

Sztakó Zsolt, Felvidék.maNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése