2016. március 9., szerda

A magyar kormány tiltsa ki a Budapesten élő Dan Tanasat Magyarországról!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnökét, Szávay Istvánt ezúttal 3évre tiltották ki Erdélyből, Romániából. Tették mindezt indoklás nélkül, anélkül, hogy értesítették volna a politikust.

Jelenleg Budapesten tervezi a következő magyarellenes lépést...
Mindeközben a legismertebb és egyben legkártékonyabb magyargyűlölő román, a magát újságírónak nevező Dan Tanasa Budapesten tartózkodik hónapok óta, facebook oldalán bárki leellenőrizheti (A cikk megjelenésének napján facebook oldalán a lakhelyét Budapestről Sepsiszentgyörgyre módosította). Budapestről uszítja a soviniszta román követőit az erdélyi magyarság ellen, különböző hazugságokkal és túlzásokkal. Nemrég annak ellenére sem törölte az egyik magyarellenes írását a blogjáról, hogy bebizonyosodott, hogy hazugságokat állít és ismét a semmiből csinál botrányt egy fekete zászló miatt. Magyarország fővárosából pereli be a székelyföldi politikusokat, szervezeteket, ne felejtsük el, hogy Tőkés László kitüntetésének a visszavonását is többször követelte az általa vezetett ADEC szervezet nevében, amelynek nemrég eleget is tett Klaus Iohannis. Rengeteg magyar feliratot és székely zászlót az ő feljelentései alapján távolítottak el, a székely zászlót pedig többször is rongynak nevezte, Székelyföldet és a székely népet pedig nemlétezőnek. Ha a magyarok annyira soviniszták, romángyűlölők ahogy Dan Tanasa állítja akkor miért pont Budapesten tartózkodik és, hogy lehet, hogy egyetlen szélsőséges "fasiszta" magyar se vágta még képen?

Méhkerék - Magyarország, senkit se zavar a román zászló, sem a román felirat

 Szávay István soha nem uszított senkit a Magyarországon vagy Erdélyben élő románok ellen, nem nevezte rongynak a román zászlót, nem uszított hazugságokkal Románia és a román nép ellen, sőt még a Magyarország-i épületeken található román felirat, vagy román zászló miatt sem pereskedett! Ennek ellenére másodszor lett kitiltva Romániából. Ezek után a magyar kormánynak kötelessége lenne kiállni Szávay István mellett és kitiltani legalább 3évre a nyíltan magyargyűlölő hazug Dan Tanasa nevű bloggert, hivatalos feljelentőt, történelemhamisítót (még akkor is, ha Dan Tanasa facebook oldalán megadott tartózkodási hely hazugság és nem Magyarországon van, mert ez sem lenne annyira meglepő) .

www.magyarellenesseg.com

4 megjegyzés:

 1. Be lehet perelni!

  VálaszTörlés
 2. Tudjuk miről van szó, háta mögött ott áll az egész budapesti liberálbolsi magyarellenes idegen had

  VálaszTörlés
 3. A "Minden magyar felelős minden magyarért" Szabó Dezső mondat így is kiforgatható: Ha mindenki, akkor senki! A Hlsinki Bizottságban nincsenek magyarok, vagy ez csak egy fedőszerv? példák vannak rá, hogy Mások nagyítóval vizsgáljáj az ilyen eseteket! Állandó farokbehúzással nem érdemes élni....!

  VálaszTörlés
 4. Egyetértek ezt barmot tényleg el kéne zavarni, de abban is biztos vagyok ha a primitiv jobbikos banda visszatartaná magát és nem uszítaná a kucuginfóval együtt megállás nélkül a buta híveit, mind itthon mind az elszakadt országrészekben akkor sokkal egyszerübb lenne az együttélés. Nem kéne táptalajt adni a román szélsöségeseknek sem. Ne felejtsük el már, hogy ezek a majmok is csak ugyanolyan politikusok,mint bármelyik másik!!!

  VálaszTörlés