2016. február 16., kedd

Verestóy Attila a magyarellenes Antena3 csatorna miatt aggódik

 Verestóy Attila a parlamentben: az antena 3 bezárása veszélyezteti a véleményszabadságot. Amit az a kegyetlenül komoly alkotmányunk garantál.No, persze ha az autonómiáról lenne szó, akkor nagy lenne a csend...

De lássuk miről is van szó: egy kommunista pártaktivista szekus - Dan Voiculescu - akinek sajtó orgánumai hetente több adásban is hangolják a románságot a magyarok ellen, súlyos manipulatív híranyagokkal keltenek indulatokat és félelmet (lásd mikor bemutatták Kovászna megye csak "magyar" honlapját, kisatírozva a román nyelvű menüpontot), aki alapívtányain keresztül komoly pénzekkel támogatja az olyan magyargyűlölőket mint Dan Tanase, hogy a magyar helységek elöljáróit sikerrel támadja, s még sokáig sorolhatnám. Minden mellett az említett szekus úgy indult neki a nagybetűs életnek, hogy gyakorlatilag közel 60 millió eurót nyúlt le az államtól.

Nos, ezt a bizonyos Voiculescut sikerült elkapni és elítélni, és igen VISSZAFIZETTETIK vele mind a 60 milliót. Kamatostól. Hogy a tévék pont olyan ingatlanban vannak, amelyekkel törleszteni kell a csalást, nos ez pech... keressenek olyat, amelyet nem lopott pénzből vettek/építettek. Ismétlem: nem a tévéket zárják be, hanem a lopott székházukat. Azért mert az nem az övék.


Visszatérve erre az RMDSZ-díszhuszárra, gyakorlatilag le kell szögeznünk, hogy habár arra nincs ideje hogy kiharcolja nekünk az alapvető jogokat sem (amiért oda küldtük), arra épp ideje mint tenger, ha végletekig magyarellenes intézményeket - mert ezek már azok - védelmezzen, akár a testével is.
Kérlek szavazzátok be ismét a szenátusba következőkor is, hisz minden pénzt megér!

Forrás: Magyar ne feledd Erdély a hazánk facebook oldal


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése