2016. február 28., vasárnap

Migránsok késeltek Győrben – ingyen gyrost akartak

Migránsok támadtak rá egy győri büfé dolgozójára vasárnap. A két férfi a vámosszabadi befogadóállomás lakója volt, és a büfében pénzt követelt a vendégektől gyrosra.


A vendégekkel és a büféssel is szóváltásba keveredett két ittas migráns vasárnap a győri vasútállomásnal. A vita közben egyikük a nála lévő késsel lábon szúrta a rendet tenni próbáló alkalmazottat.
“Részegek voltak, gyros-t kértek, de nem akartak fizetni” – idézte fel. Ezután hiába próbálta csillapítani a migránsokat az alkalmazott, egy késsel lábon szúrták.
Bár a férfi lába erősen vérezni kezdett, a szúrás nem ért ideget vagy artériát, így a támadás hivatalosan nyolc napon belül gyógyuló sérülést okozónak minősül.
A migránsok ezután vonatra szálltak, de a kihívott rendőrök rövid időn belül elfogták és őrizetbe vették őket. Garázdaság miatt indult ellenük eljárás.

Majd ha legjobb esetbe börtönbe kerülnek, a magyar adófizetők pénzéből nyaralnak egy keveset, vagy pár nap múlva elengedik őket és újra késelhetnek. A magyar ember mindenképpen rosszul jár. Mire jó a kerítés és a nagy migránsellenes politika ha Magyarország több városába is több száz migráns van és ilyenek megtörténhetnek? Persze ha nem lenne kerítés és beengednék őket, tízszer vagy százszor ennyien lennének, akkor több ilyen bűncselekmény történne és nagyobb lenne a káosz, de amint ez az eset is mutatja nem szükséges, hogy tömegesen jelen legyenek a betolakodók valahol ahhoz, hogy késeljenek, lopjanak vagy erőszakoljanak. A magyar kormány milyen lépéseket tervez az országban tartózkodó illegális bevándorlókkal szemben, hogy ilyen esetek ne fordulhassanak elő?

http://szentkoronaradio.com nyománNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése