2016. február 16., kedd

Hatalmas öngól: külföldi és 2010 előtti képekkel illusztrálta Gyurcsány a magyarországi nyomortTragikus helyzet, borzalmas szegénység a DK hétvégi kampányvideójában. Érezzük a szörnyűségek súlyát. Gyurcsány Ferenc videója irtózatos képet fest a magyar valóságról. Csak épp a videó részei nem Magyarországon készültek. A szerzőket se tüntetik fel, nem hivatkozzák meg. Szép magyar szóval a képek lopottak. A „hibákra” – az igazság nem minden részletének kibontására a 888.hu hívta fel a figyelmet.
A videó a DK hétvégi kongresszusára készült, a Gyurcsány Ferenc vezette párt vetítette le, illusztrálandó a magyar valóságot – a jelek szerint nem a magyar valósággal.

Gyurcsanyfranciakisgyerek
A gyermekéhezést illusztrálandó épp egy francia kisgyerek került bele – hát problémák nyilván vannak, ha épp Franciaországban, hát Franciaországban…

Gyurcsanynemetkukazo
Találkozhatunk kukázó kisgyerekkel is – bár a fotó német hírügynökségnél készült… Igaz, valóban tragikus.

Gyurcsanyazerbajdzsankorhaz
Tragikus állapotok, szomorú orvos megy a magyar kórház folyosóján. Vagy mégse magyar a kórház –bár valóban kellemetlen a helyzet – Azerbajdzsánban.

Gyurcsanyromannyomor
Nyomortelep. Szegénység. Irtózatos állapotok. Ilyen a magyar valóság… Ja, mégsem. Ez speciel román – amelyet az origo.hu már bemutatott egyszer.

Gyurcsanybajnaikorhazlista
Még egy fotó, amellyel a kórtermek zsúfoltságát kellene megmutatni. Ezúttal rendben van az ország, csak a kor nem, a fotó ugyanis a Bajnai-kormány idején készült.

http://pestisracok.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése