2016. február 3., szerda

Folytatódik a magyarellenes terror Erdélyben: Újabb házkutatás a Wass Albert szobor ügyben Szovátán

 Újabb házkutatást tartottak és újabb eljárást indítottak a Szovátán felállított Wass Albert szobor ügyében.

Február 2-án hajnalban kb. 30 maszkos és civil rendőr, feljelentésre kiadott házkutatási paranccsal érkezett és verte fel álmából Tóth Ferencet, aki 2015. pünkösdvasárnapján Wass Albert szobrot állított a saját háza udvarán.

A parancsot a segesvári ügyészség adta ki és kihallgatásra szóló idézőt adtak át a marosvásárhelyi rendőrségre annak ellenére, hogy az első bűnvádi eljárás még tart a marosvásárhelyi táblabíróságon, március 7-re kitűzött tárgyalással.Többek közt elvittek egy számítógépet, egy Nyírő József CD-t, egy visszacsapó íjat, egy szablyát.

Az indokolatlan erőfitogtatás, és a házkutatás időpontja is bizonyítja, hogy a hatalom célja ebben az esetben is egyértelműen a megfélemlítés. Úgy tűnik a székelyföldi hazafiak zaklatása, megfélemlítése nemzeti sport kezd lenni Romániában. Emlékszünk még arra mikor a SRI kijelentette, hogy mindent meg fog tenni az autonómiatörekvések ellen? Hát tessék, betartották a szavukat. Van egy olyan érzésem, hogy nem ez lesz az utolsó ilyen túlkapás, megfélemlítés, közeleg a Székely Szabadság napja, addig meg kell félemlíteni valahogy lehetőleg minél több embert, ne merjünk utcára vonulni, ne merjük követelni újra azt ami minden népnek alapvető joga! Ugyanis minden egyes népnek joga van az önrendelkezéshez! A román hatalom pedig az ilyen erőfitogtatásaival nyilvánvalóan azt üzeni, hogy az erdélyi magyarság fogja be a pofáját, mert ha ők úgy akarják bárkit elvisznek, meghurcolnak, megfélemlítenek. Ismerős nem?Kommunizmus...

Az erdélyi magyarság mikor veszi végre már észre, hogy a román hatalom egyre durvább és gátlástalanabb módszereket alkalmaz ellenük? És az a legszomorúbb, hogy megteheti, mert pár száz ember kivételével a kutyát sem érdekli, amíg nem őt vagy valamelyik családtagját hurcolják el, nem őt zaklassák addig minek fárassza magát? Minek menjen ki tüntetni a hidegbe, mikor nézheti a kényelmes meleg szobába a televíziót? Azt kell mondjam, hogy megérdemeljük a sorsunkat, birkanép lettünk. 

Akkor lesz csak gond, mikor már nem marad senki aki harcoljon a magyarság jogaiért, aki elmenjen egy tüntetésre, aki tiltakozzon a jogtiprások ellen, vagy mondjuk megírja mindezt egy blogon, újságba. Akkor majd ha közületek visznek el valakit, közületek akik mindig a kényelmes meleg szobát válasszátok, a "magyarkodás" helyett a hidegben, akkor ki fog kiállni majd  értetek? Ha nem marad egy Szőcs Zoltán sem, egy Beke István vagy Tóth Ferenc, akkor ki fog majd harcolni érted, vagy értem vagy mondjuk azért, hogy az alapvető jogainkat betartsák, hogy ne büntessenek himnusz vagy zászló miatt mint a kommunizmusban?! (Magyarellenesseg.com szerkesztője)

http://szekelyfold.ma nyomán Magyarellenesseg.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése