2016. február 8., hétfő

Dan Tanasat ismét a kézdivásárhelyi sportcsarnokban található magyar és székely zászló zavarja

Dan Tanasa ismételten a kézdivásárhelyi sportcsarnokban található magyar és székely zászlók eltávolítását követeli.  Kovászna megye prefektusát szólította fel e nemes feladatra, Sebastian Cucut. A két zászló már 2011 óta ott van és senkit nem zavar Dan Tanasan kívül, aki már nem egyszer hisztériázott ez miatt. Talán Kézdivásárhely lakosságát kellene megkérdezni, hogy mit gondolnak a sportcsarnokban lévő zászlókról, nem egy külföldről provokáló soviniszta, hazug magyargyűlölő kéne ezt eldöntse, vagy parancsokat osztogasson az éppen regnáló prefektusnak.

A magyargyűlölő blogger azt is megemlíti, hogy a zászlókat a "radikális szélsőséges" polgármester idején rakták ki, de a mostani RMDSZ-es "mérsékelten szélsőséges" polgármester sem szedette le. Lám lám a jó öreg sunyi kettős mérce, ha valaki magyar az csak szélsőséges lehet vagy fasiszta stb. még az RMDSZ-esek is, de Dan Tanasa és a hozzá hasonló hazug gyűlölködők csak becsületes hazafiak. Nem tudom ezen most sírjak vagy nevessek. De ha ezt a Dan Tanasa féle logikát tovább fejtegetjük, akkor tulajdonképpen kiderül, hogy az erdélyi magyarok vagy radikálisan szélsőségesek, vagy mérsékelten, amennyiben bármelyik magyar párttal szimpatizálnak és nem román pártra szavaznak.

Dan Tanasa valahogy nem akarja felfogni a csökkent agyával, hogy a kézdivásárhelyi, székelyföldi sőt a teljes erdélyi magyarság nem holmi bevándorló idegen csőcselék, hanem őshonos lakosság. Akik Dan Tanasavel és a hozzá hasonló gyűlölködő románokkal ellentétben évszázadokon át harcoltak Székelyföldért, azért, hogy megvédjék népüket, hogy szabadon élhessenek itt, éppen ezért a székelyeknek és magyaroknak jogában áll használni saját zászlajukat, bármennyire is zavarja ez a hozzá hasonló magyargyűlölő jöttment sovinisztákat.A székely nép nem fog se elmenni innen, sem beolvadni, bármit is mondjanak vagy csináljanak Dan Tanasa és társai.

www.magyarellenesseg.com
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése