2016. január 9., szombat

Tragikomédia: A székelyeken akartak bosszút állni a Rapid szurkolók, kifütyülték a román himnuszt és egymást verték össze

Megközelítőleg kétszáz Rapid Bukarest fociszurkoló látogatott ma el a Bukarestben megrendezett Rapid - Sepsiszentgyörgy női kosárlabda mérkőzésre , hogy bosszút álljanak a székely szurkolókon. Ugyanis múlt héten, a Sepsi SIC - U Kolozsvár mérkőzésen a sepsiszentgyörgyi nézőközönség kifütyülte a kolozsvári csapatot, amiért azok nem tisztelték meg a székely himnuszt a mérkőzés elején.

Már a mérkőzés kezdete előtt összezavarodtak szegény Rapid szurkolók, ugyanis nagy magyarellenes igyekezetükben a saját himnuszukat fütyülték ki, amelynek azt hitték, hogy a székely himnusz. A bukaresti játékosok legnagyobb csodálkozására.

A sepsiszentgyörgyi játékosok a román himnusz alatt a román zászló fele fordultak, tiszteletük jeléül, még akkor is ha az amerikai játékosok nem értették, hogy mért fütyülik ki őket.

A vicces jelenetek ezzel nem értek véget, 50-12 sepsiszentgyörgyi vezetésnél a Rapid szurkolóknak eszükbe jutott egy korábbi konfliktus ami miatt összeverekedtek egymás között. A zsandárok közbelépésére volt szükség, végül 40 román szurkolót kiraktak a sportcsarnokból, hogy azonosítsák őket. Az incidens után a szurkolók többsége elhagyta a termet. Persze azért a bukaresti szurkolóknak a verekedés és a román himnusz kifütyülése alatt volt idejük bőven arra is, hogy Magyarországot és a magyarokat gyalázzák.

www.sport.ro nyomán Magyarellenesseg.com

3 megjegyzés:

  1. Biztos román álruhába bujtatott terroristák voltak, azért nem ismerték fel a román homnuszt. Majd el kell vinni őket a rendőrségre, előzetsbe teszi őket egy bíró, majd egy hónap munlva kihallgatják. Ahogy szokták...!

    VálaszTörlés
  2. a gyülöletükbe saját himnuszukat is összetévesztik(vagy nem is imerik?) itt a sz előre megfontolt szándék a lényeg,és szelid barátságosnak nevezik magukat.Otthon ordasok idegenben báránykák.Erröl ennyit!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Ezt alaposan ki kell használni és világgá kürtölni!

    VálaszTörlés