2016. január 3., vasárnap

Nem a hazáját szerető magyar a szélsőséges, hanem az elnyomó román hatalom

 Itt van az egyik "bomba", az írás végén található videofelvétel. Ezért hallgatja le a román hatalom már egy évtizede az erdélyi vármegyéseket és ezért próbálják szétverni a mozgalmat már évek óta. Ezért hurcolták el koholt vádakkal Szőcs Zoltánt és Beke Istvánt is, mert évek óta harcolnak az igazságtalanság ellen, a magyarságért, a megmaradásunkért, az autonómiáért. Ez az ő nagy bűnük és az, hogy magyarnak születtek.

Ha Erdélyben végre hivatalos lenne a magyar nyelv, ha nem jöttment idegenekként, harmadrangú állampolgárokként lennénk kezelve, ha nem akarnák még a történelmünket is nyomtalanul eltüntetni, ha nem uszítanák Románia lakosságát állandóan ellenünk és a román hatalom nem akarna minden erejével asszimilálni és elüldözni minket ősi szülőföldünkről Erdélyből, akkor nem lett volna szükség az erdélyi HVIM megalapítására, sem más hasonló magyar szervezetek létrehozására. Tény, hogy minél nagyobb az elnyomás, annál nagyobb az ellenállás, az erdélyi HVIM-et a román hatalom szélsőséges magyarellenessége szülte! 

 Több ezer magyar ember van Erdélyben aki ugyanúgy gondolkozik mint mi, a szabadság és az igazság iránti vágyat nem lehet börtönbe zárni, egyáltalán nem tisztelt román hatalom, ezt jól jegyezzétek meg! Nem a hazáját szerető, jogaiért és megmaradásáért küzdő magyar ember a szélsőséges, hanem az a soviniszta, hazug, elnyomó hatalom, amely lassan már száz éve dolgozik azon, hogy eltüntesse a másfél milliónyi őshonos magyarságot Erdély földjéről. Szabadságot Istvánnak és Zoltánnak! https://www.youtube.com/watch?v=qFIjEocfpeY
  
www.magyarellenesseg.com  -  HVIM Sepsiszentgyörgy


1 megjegyzés:

  1. Nagyon helyes meglátás -bizony a román a disznó , de meddig mehetnek el ??

    VálaszTörlés