2016. január 12., kedd

Dániel Péter ismét a magyarokat fasisztázza

 A pár éve Izraelbe költözött szélsőségesen magyargyűlölő zsidó ügyvéd, Dániel Péter a tegnapi napon a fenti képen is látható bejegyzést tette közzé Facebook oldalán. Tulajdonképpen ezzel a bejegyzésével nyíltan elismerte, hogy gyűlöli a magyarokat. Szerinte Magyarország fasiszta feléhez tartoznak azok a magyarok akik tisztelik Wass Albertet, Horthy Miklóst, ezt már megszokhattuk, hogy ők döntik el kit szabad tisztelni, de kapaszkodjunk meg, szerinte a rovásírás, sőt még a magyar népdalok és a matyóbabák is a fasizmust testesítik meg! A gyűlölködő fröcsögéséből azt is megtudhatjuk, hogy Magyarországon a két legnépszerűbb magyar párt szavazói szalonfasiszták és operettnyilasok.

Dániel Péter most kimondta amit a balliberális oldal nem mert eddig konkrétan kimondani, de ők is ugyanezt gondolják, csak sokkal árnyaltabban, ravaszabban fogalmaznak, a magyar emberek számára fontos dolgokból gúnyt űzve mocskolják a történelmünket, hőseinket, hagyományainkat. Dániel Péter írásának a lényege az, hogy azok a magyarok akik szeretik a hazájukat, tisztelik történelmüket, féltik népüket és őrzik hagyományaikat azok nácik, fasiszták. Ugyanezt gondolja a magyargyűlölő, az Erdélyi magyarságot fertőző Porászka Boróka is, balliberális társaival együtt, csak nem merik ennyire nyíltan vállalni, annál sunyibbak természetesen. Ők zsigerből gyűlölnek minden egyes nemzeti érzelmű magyart, pedig a Kárpátmedencében élő 13millió magyar túlnyomó többsége nemzeti érzelmű, sőt az is meglehet, hogy többségük még a fasiszta magyar népdalokat is szereti!

2014-ben a határon túli magyarok 95,49 százaléka a Fidesz-KDNP-re szavazott, a Jobbikra 2,28 százalék, a baloldali összefogásra 1,16 százalék, a LMP-re pedig 0,45 százalék voksolt. Tehát a balliberális oldal összesen kapott kemény 1,61%-ot az erdélyi, felvidéki, délvidéki, kárpátaljai magyaroktól, ezek szerint 97,77%-a fasiszta az elszakított magyaroknak. Feltehetjük a kérdést, akkor, hogy ki nem "fasiszta" Magyarországon? Hát a liberális kisebbség, akik jelenleg Európa muszlim elárasztásával foglalatoskodnak, az idegenek, a bevándorló muszlimok, Gyurcsány Ferenc és elvtársai,a hungarofób  Kertész Ákos, Kertész Imre, Dániel Péter ők a jó "demokrata magyarok", mert ők nem szeretik Magyarországot, a magyar népet, hagyományainkat, történelmünket, vagyis nem "fasiszták".

Ezek után felmerül a kérdés, hogy Magyarországon kik az igazi gyűlölködők? A hazájukat féltő, népüket szerető, hagyományőrző, keresztény magyar többség, vagy a balliberális kisebbség akik gyűlölik és megbélyegzik a többséget?! A magyargyűlölő balliberálisoknak, példaképüktől, Gyurcsány Ferenctől idéznék: "El lehet menni Magyarországról, itt lehet bennünket hagyni."

www.magyarellenesseg.com

5 megjegyzés:

 1. sániek pèter nem ügyvèd..töröltèk a kamarai nèvsorból..

  VálaszTörlés
 2. Mit is lehet erre mondani?...
  Mi lenne ha nem néznénk meg a híres magyar filmet. Nézzék a "nemfasiszták". Talán akkor rájönnének, hogy több a hazájukat féltő, népüket szerető, hagyományőrző, keresztény magyar, aki olyan filmekre vágyik, ahol a magyarság a lényeg.
  Dániel Pétert pedig figyelmen kívül hagyni !!!

  VálaszTörlés
 3. Amerikai Mgyar Népszava/nepszava.us/ hemzseg ennél sokkal borzasztóbb cikkektöl,Kanadai Magyar hirlap is,Szolidaitás komcsi rendörnyugger oldalai is,tuareg.blog,nyugati fény,és még egy rakás...Lesz mit feldolgozni!Sok sikert!

  VálaszTörlés
 4. Ezzel az őrült, magyargyűlölő cionistával foglalkozni sem kéne. Pusztuljon csak bele a saját gyűlöletébe.

  VálaszTörlés
 5. és akit nem érdekel a film az most mi? Fasiszta vagy liberális?

  VálaszTörlés