2015. december 17., csütörtök

Visszanyalt a fagyi: a kormány minden minisztériumi szerződést felmondat a Telekommal

 A kormány utasította az összes minisztériumot és minisztériumi háttérintézményt, hogy mondják fel szerződéseiket a Magyar Telekommal - közölte a kormányszóvivő csütörtökön az MTI-vel.
Kovács Zoltán az MTI kérdésére elmondta: a kabinet szerdai ülésén foglalkozott a Magyar Telekom azon lépésével, amelyben felmondta támogatói szerződését Kovács Ákos énekessel.
"A kormány megdöbbenéssel értesült a Telekom lépéséről, amely meggyőződésünk szerint mind a magyar alkotmány szellemével, mind pedig betűjével ellentétes" - közölte a szóvivő.
Úgy fogalmazott: elképzelhető, hogy ez Németországban lehetséges, de "mi elfogadhatatlannak tartjuk, hogy ma Magyarországon bárkit véleménye és nézetei miatt ilyen formában diszkriminálni lehessen".

 Mint korábban megírtuk, a Magyar Telekom Csoport szerződést bontott Ákossal azután, hogy a népszerű énekes szerintük elfogadhatatlan szemléletet képvisel a női szerepről. A vállalat indoklásában úgy fogalmazott, számukra fontos, hogy nőknek és férfiaknak egyaránt azonos munkafeltételeket és karrierlehetőséget biztosítson és minden körülmények között fenntartsa a vállalaton belüli nemi egyenjogúságot.

Bár a cég vezetésének összetétele nem éppen erre utal: bár az elnök poszton valóban nő van, a Felügyelő Bizottság 12 tagjából 2, azaz kettő nőt találhatunk, az Ügyvezető Bizottság 8 tagjából egy tartozik a gyengédebbik nemhez, az öt fős Audit Bizottságban pedig sajnálatos módon egy nő sincs.

alfahir.hu

1 megjegyzés:

  1. A németek azzal foglalkozhatnának, hogy Merkel a saját népe ellen megy, amikor az emberek akarata ellenére miliószámra befogad az országba olyan migránsokat, akikrol senki nem tudja, hogy honnan és milyen céllal jottek Európába. Ezeknek akár a fele is lehet terorrista.Kockáztatja a saját népe biztonságát. Amikor a választók rá voksoltak, akkor azt azzal a szándékkal tették, hogy képviselni fogja úgy az országban mint kulfoldon a nép akaratát - mert ô a nép képviseloje, és neki a nép érdekeit kellene szolgálnia minden tekintettben. Sajnos ô egy ônkényuralom képviseloje és az amerikai pénzmágnások kiszolgálója, aki azt tesz amit akar, fuggetlenul attól, hogy mit szeretnének a választói,

    VálaszTörlés