2015. december 30., szerda

A magyargyűlölő Parászka Boróka ezúttal Wass Albertet és Nyirő Józsefet gyalázza

Parászka Boróka - A liberális gyűlölködő

 Az alábbi hozzászólást egy facebook bejegyzéshez írta a magyargyűlölő újságírónő, akit nagy liberális létére az már egyáltalán nem zavar, hogy a 21-ik században a román hatalom könyveket kobozhat el. Az elnyomó hatalmat pártolja azáltal, hogy az üldözött erdélyi magyar írókat gyalázza, ezek után miért háborodik fel ha azt mondják rá, hogy nemzetáruló és magyarellenes?! Miközben gyilkos rendszerekről hablatyol , Borókának a faceboon kedvencei között szerepel többek között Karl Marx, a kommunizmus egyik megalkotója, annak az eszmének amely 100 millió áldozatot követelt szerte a világon, ez nem gond Boróka szerint, csak az ha valaki szerette a hazáját, népét és regényeket, verseket írt, az nagyobb bűn mint a kommunisták népirtása. Ehhez hozzászokhattunk, a véleménydiktátor liberálisok szerint mindenki náci, bűnös, kirekesztő aki szereti a hazáját, aki normális, ragaszkodik a hagyományokhoz és elutasítja a beteges másság propagálását. Láthattuk ezt nemrég az Ákos műbotrány esetében is.

"Liberálisok" - Csak az ő véleményük számít, aki mást mond, gondol, az náci!


Parászka Boróka: "Kedves József, hogy Wass, Nyirő és társai egy aljas, gyilkos rendszer kiszolgálói voltak. Ezen az sem segít, hogy az óvodás "de ő is elvette a kisautómat" érvet veszi elő. Alanyi jogon, önmagukban vállalhatatlanok. És nem lesz belőlük sem a gondolat, sem a szólás szabadság, sem a nemzeti kultúra jelképe. Mert egész életművük ellent mond ennek. egy Wass kötettel pózólni - ízléstelen, hamis. Miliméternyi jogvédelem sem következik ebből. Magyar irodalmat kell olvasni, hamár."

Felmerül ezek után a kérdés , hogy egy ilyen hungarofób, gyűlölködő nőszemélyt, hogy alkalmazhatnak műsorvezetőként az Erdélyi Magyar Televíziónál és a Marosvásárhelyi rádiónál? Vagy ők is hasonlóan gondolkoznának mint a magyargyűlölő provokátor Boróka? 

www.magyarellenesseg.com

34 megjegyzés:

 1. Parászka Boróka, a bunkóságodról teszel vallomást!Sokkal körültekíntőbbnek kellett volna lenned,mert A funtineli boszorkány megjelent román fordításban és a fordító,mivel képviselő volt a parlamentben kivonatosan ismertette és csodálkozását fejezte ki, hogy ezek után miért bélyegzik meg Wass Albertet.Te csak pofázol, de próbálj maradandóbbat és jobbat írni mint ők.Különben a Funtineli boszorkányt román-magyar koprodukcióban filmre viszik.

  VálaszTörlés
 2. ez a vasorrú cpecimen nem Erdélyből származott el véletlenül -ez csak egy olyan naiv kérdés-

  VálaszTörlés
 3. Ez egy sértődött, zsiderális rüfke, akit a hitsorsosai zsírosan hordanak a tenyerükön, mert mer durván fogalmazni, és képes olyan hazugságokat összehordani, amit egty művelt, budapesti nem goj azért már nem mer, mert szemberöhögik. például Wass Albertet lefasisztázza, és a románok által kinyírt zsidó rokonságát is Wass Albert és Nyírő nyakába varrja. Wass Albert ha egy porszemnyit is vétett volna a zsidóság ellen, nem lehetett volna az USA katonai akadémiáján tanár!

  VálaszTörlés
 4. Ami magyarul let írva az magyar irodalom. Wass Albert egy magyar író és szeretem a műveit.

  VálaszTörlés
 5. Nem Parászka Borókára tartozik a mi nagyszerű,kíválló Íróink megítélése.OTT VAN NEKI A SAJÁT TÁRSADALMI RENDSZERE.OTT AZTÁN VAN ,MIT BÓKLÁSZNIA.

  VálaszTörlés
 6. “A szó az ember legnagyobb kincse. Isten azért adta a szót, hogy gondolatainkat közölni tudjuk egymással, megértsük egymást, és a világ békességét szolgáljuk. Bizony, tartsd észben mindég: a szó az ember legnagyobb kincse, gazdálkodj vele okosan, nem fecsegésre való, nem is átkozódásra.” (Wass Albert, Nagyapám tanítása)
  Igy szeretnék egy Szeretetteljesebb Új Esztendőt kivánni Kedves Boróka Neked és Mindannyiunknak :)

  VálaszTörlés
 7. Szégyellje magát Parászka Boróka! Ez a nő nem tudja, mit beszél! Gyalázkodik olyan magyar írók felett, akik a szó igazi értelmében magyarok voltak! Maga nem az, maga nem magyar!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. nézzetek rá és legyetek részvéttel! Hát van más szórakozása?Ha csak Quasimodó nem veti be magát, utoljára!

   Törlés
  2. Egyet értek a felettem szólóval, elég kevés értelem és érzelem szorult az olyan emberbe, aki a legmagyarabb embereket szidja, akikről példát vehetne a mai magyar is :(

   Törlés
 8. Ez egy hülye azt sem tudja mit mond... saját maga gondolatait cáfolja meg... Nem kell az ilyen cédát figyelemre méltatni. ..valaki uszítja és a bunkó szökdös anélkül hogy tudnà mit is mond...Üzenem neki hogy a "A KŐ MARAD"....

  VálaszTörlés
 9. a legnagyobb tévedés ezt a kretént komolyan venni, szóra sem érdemes, bármit ír, bármit mond, bármit tesz....ha felháborodunk nap mint nap az együgyű baromságain, kommentáljuk, ezzel csak neki meg a fajtájának teszünk jót, máris célt értek...

  VálaszTörlés
 10. Csak rá kell nézni. Látványa több, mint árulkodó - kommentet nem érdemlő!

  VálaszTörlés
 11. Ki is ez a Boróka? Jaj, hát már valahol olvastam ilyen marhaságokat tőle.Szerencsére , már ránézésre is annyira unszimpatikus képet tett valaki fel, amire a román közmondás is azt mondja: ..daca taceai, filosof ramaneai.. Tehát nem ő szabja meg, hogy a magyar, székely melyik írót olvassa, kedvelje, hiszen Ő annyira távol áll tehetségben, emberi felfogásban stb Tőlük, mint az ég a földtől! Ideírom a nevem: Tankó Gyula

  VálaszTörlés
 12. Én kedves Parászka Boróka tol helyet bárcát fognék a kezembe és irány a nagy Világ.

  VálaszTörlés
 13. Jobb lesz, ha áhítattal veszi kezébe Wass Albert könyveit ez a szerencsétlen. Előbb azonban vigye el már valaki pszichiáterher, mert a pszichológus már nem tudna segíteni rajta.

  VálaszTörlés
 14. Egyetertek azzal, aki azt mondja, ne egy ilyen ... itelje meg a magyar irodalmat, o
  foglalkozzon inkabb a nemzetkozi zsido irodalommal. Ha pedig ott mindent rendben talal, es a mienket tovabbra sem tudja elfogadni, csak pocskondiazni es provokalni az azt olvasokat, akkor felejtse el a magyar nyelvet, mondjon le az allampolgarsagarol (ha nem magyar, akkor nem kell), es menjen innen oda, ahol amugy is jobban megfizetik az aljas, felbujto, uszito tevekenysegeert.

  VálaszTörlés
 15. A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
  Parászka Boróka (Gyergyószentmiklós, 1976. május 5. –) Bossányi Katalin-díjas újságíró, publicista, kritikus.
  Debrecenben és Budapesten tanult filozófiát és esztétikát. Dolgozott külügyi referensként, tanárként, irodalmi szerkesztőként. 2008-ig A Hét című marosvásárhelyi újság felelős szerkesztője volt, azóta több magyarországi lapban, köztük a Magyar Narancsban, a Mozgó Világban, a 168 órában, illetve a nagyváradi Erdélyi Riportban publikál. Szerkesztő-műsorvezető a Marosvásárhelyi Rádiónál.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Magyarországi zsiczi-libsi lapok. Köpedelem.

   Törlés
 16. Hinnye de egy rusnya luvnya, ezt mind magától találta ki vagy valahol olvasta?

  VálaszTörlés
 17. Én a ti Nobel-díjas irotoktol szeretem volna elolvasni egy könyvet "Kadis meg nem született gyermekert) nem lehetett elolvasni olyan szörnyen volt megírva. Pedig szeretek olvasni. Wass Albert könyveit faltam, persze azt hiszem ehhez magyar szív kellett.

  VálaszTörlés
 18. Én szeretem Wass Albertet is és Radnótit is....most akkor mi lészen a sorsom???????:)

  VálaszTörlés
 19. 1 TV.nél , román igazgatóság van.. .. azt vesznek magukhoz.. ami sikerül.. 2 a világba ..sokan utálják a Magyarokat... klemenceau ..magyar volt a felesége.. trianont , neki köszönhetjük.3-- agyon kell hallgatni.., -nem lesz siker.. kirúgják..

  VálaszTörlés
 20. Kíváncsi lennék Hol publikálja a remekműveit ?

  VálaszTörlés
 21. Az előélete, az, hogy mely újságokban publikál, önmagáért beszél. Az ilyenek azok, akik az értékeket nem az értékén mérik, hanem azon, hogy ki viszonyult azokhoz valaha egyáltalán. Kizárják Wágnert, mert Hitler is tisztelte és szerette a zenéjét. Persze más, ha róluk van szó: a százmilliós áldozattal járó kommunizmus kifundálóival, fenntartóival, élősködőivel nincs baj, ha hozzájuk tartozik...

  VálaszTörlés
 22. Ass,Prof D-r I.Sztojanov2016. február 6. 9:28

  Mint orvos ,ugy gondolom,hogy az ilyen "Boroka"-kat,egyaltalan nem kellene kommentalni,mert az ilyeneknek barmilyen szemelyszerinti allitas:REKLAM !Ezt a lenyt,el kell kuloniteni a tarsadalomtol es le se kell sz ni!!! Ha pedig joszantabol nem hajlando befogni a pofajat,akkor majd befogjuk mi,mi az egyszeru olvasok,akik magyarul erzunk,szeretunk es megvetjuk a gazt ,a hamist ,az elmebeteg profetat!!!

  VálaszTörlés
 23. Ass,Prof D-r I.Sztojanov2016. február 6. 9:39

  Nezzenek Holgyeim es Uraim,ennek a "leny"-nek a kepere!Szerintem vagy scizofrenia,vagy minden hajjal megkent smucigsag>Fel se kell venni,mert mindent reklamnak hasznal!

  VálaszTörlés
 24. A nevét már hallottam, de a mai napig nem láttam. Most, hogy szemtől szembe állok vele, egy régi vágyam teljesűlt. : Ő az akivel ha elkerűlnék egy lakatlan szigetre tőllem űlhetne !

  VálaszTörlés
 25. Kedves boroka te egy kicsit retardalt vagy...Mikor voltal utojara orvosnal....hat sajnallak.....

  VálaszTörlés
 26. Azok az ökör szemek ! Ez egy zsidó nő . Mégpedig valahonnan Babilon környékéről jöttek az ősei .

  VálaszTörlés
 27. szomoru, hogy a tragumura radio meg mindig partolja ezt az elmerothasztot

  VálaszTörlés
 28. Azóta lement a nap Boróka számára , a jól megérdemelt büntetését tölti a saját nyomorult magányában -

  VálaszTörlés