2015. szeptember 9., szerda

Miért támogatja a baloldal a menekültáradatot?

  Egy hete tele volt a sajtó azzal, hogy a bölcs és igazságos Gyurcsány Ferenc menekülteket fogadott be saját házába. 2004-ben még bőszen kampányoltak az elszakított magyarság ellen, lerománozták a teljes erdélyi magyarságot, mindent megtettek, hogy a  kettős állampolgárság sorsát eldöntő szavazáson a "nem"-ek győzzenek.Hogyan lehet valaki annyira elvetemült, hogy saját vérét megtagadja, míg tíz évvel később más kontinensről érkező idegeneket testvéreként kezeljen? Ennyire senki sem lehet magyargyűlölő, itt másról van szó, hatalomról és pénzről. Ugyanis a baloldal nagyon jól tudja, hogy a határon túli magyarok többsége soha nem szavazna rájuk, míg a bevándorlók esetében ennek az ellentéte az igaz, ők csakis kizárólag a baloldalra szavaznának.


Gyurcsány Ferenc az irgalmas szamaritánus

 Képzeljük csak el mi lenne ha itt maradna százezer bevándorló és tíz év múlva már kétszer, háromszor ennyien lennének, annyi szavazóval már el lehet dönteni egy választást. Kétsége pedig senkinek ne legyen, ha a bevándorlók valaha is szavazati jogot kapnak egytől egyig arra a baloldalra fognak szavazni aki védte őket, aki segítette őket. Nem is a gonosz jobboldalra, aki kerítést épített a határon és a bevándorlás ellen harcolt. Franciaország már oda jutott, hogy, a lakosság 40%át kitevő egyre növekvő bevándorló hullám dönti el a választásokat, akik szinte kivétel nélkül a szocialista pártra szavaznak.A baloldali francia politikusokat pedig jobban érdekli a hatalom, mintsem az, hogy mi lesz így Franciaország és a francia nemzet sorsa. Ezt szeretné a baloldal és ezt szeretnék a liberálisok is Magyarországon, talán titokban ez az utolsó reménye a lassan megsemmisülő MSZP-nek is, minél több idegen érkezzen az országba, akik majd hatalomra segítik őket újra .Az, hogy Magyarországgal és a magyar nemzettel mi lesz, az nem érdekli őket, soha nem is érdekelte.

www.magyarellenesseg.com

2 megjegyzés:

  1. Egyszerű, nem kell állampolgárságot adni a menekülteknek, "remélve" hogy visszatérnek hazájukba, ha a helyzet engedi !!!

    VálaszTörlés
  2. Mert támogatást remélnek tőlük ha eljön az idő--a baloldal már rég lemondott EU-ról nekik csakis a hatalomra jutás az érdekük-

    VálaszTörlés