2015. augusztus 10., hétfő

Magyar lány fejét csapták a betonnak négerek

 Két nappal ezelőtt szombaton Balatonfüreden egy tömegverekedés közepette afrikaiak fejjel a betonnak csapták K. Csilla fitness modellt. A történtek után súlyos testi sértéssel vitték kórházba. 

Az esetet a hölgy a Facebook profilján is elismerte.
Az incidens egy felkapott balatonfüredi szórakozóhelyen történt az esti órákban. Úgy látszik, már közkedvelt üdülőhelyeinken sem lehetünk biztonságban. Információk szerint két társaság vitája fajult el a tettlegességig - a nőt a betonnak csapó egyént is magába foglaló társaságot 35 afrikai alkotta. A sértett elmondása alapján a fekete támadók Budapesten tanuló orvostanhallgatók voltak.
Láthatjuk, hogy a nyugati világban használatos pozitív diszkrimináció hiába könnyíti meg útjukat a felsőoktatásba, az afrikai mindig afrikai marad. Tudományos bizonyítékok támasztják alá, hogy a négerek magas tesztoszteron szintje eredményezheti erős hajlamukat az agresszióra. Ezt az afrikai attribútumot nekünk, európaiaknak kell elszenvednünk. Itt van élő példának - Istennek hála élő! - K. Csilla esete.
Logikailag kikövetkeztetve vegyük már észre: nem csak a bevándorlással van a baj, hanem a közel-keletiek és az afrikaiak brutalitásra való hajlamukkal! A multikulturalizmus bármikor átcsaphat multikonfliktussá, akkor viszont megkérdőjeleződik a fehér ember jövője.
Hány K. Csillának kell még elszenvednie az új világrend eme következményeit?
Az óra ketyeg. Készüljünk!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése