2015. augusztus 31., hétfő

Kézdivásárhelyen fiatal családapát és családanyát késeltek meg a cigányok

A kép csak illusztráció
  Szombaton este Kézdivásárhelyen a Millenium park környékén, meg nem erősített források szerint három kézdiszentléleki cigány összeszurkált egy fiatal családapát és családanyát. Információnk szerint a cigányok között dulakodás tört ki és eközben egyikük rá esett egy ott tartózkodó kisgyerekre, ezt sérelmezte a gyerek édesanyja, ezután a kisebbségiek meglökdösték az anyukát, a családja védelmére kelő apukát pedig három helyen megvágták és egyszer tüdőn szúrták, az anyukát is megkéselték, jelenleg a sepsiszentgyörgyi kórházban ápolják mindkettőjüket. Állapotukat stabilizálták az orvosok. Az elkövetőket a rendőrség előállította.

 Ilyen hírek után felmerül a kérdés, hogy az adófizető becsületes állampolgár ilyen esetekben hogyan védheti meg magát, mert ugyebár semmilyen fehér-fegyverrel nem lehet ilyenkor védekezni mert az bűncselekmény, a fenti hírben is szereplő agresszív magatartású személyeknél pedig rendszerint kés vagy egyéb fehér-fegyver található. A rendőrség válasza persze az lenne, hogy kell hívni a rendőrséget azonnal, de mindenki tudja, hogy ilyenkor lehetetlen, mikor fegyverrel támadnak az emberre, túlerőben. Ideje lenne, hogy a törvények ne a bűnözőket védjék és ne őket diszkriminálják pozitívan, hány ilyen esetnek kell még megtörténnie?!

Frissítés: Vasárnap este a Bujdosó környékén egy fiatalembert, ugyancsak megkéseltek, az esetről egyelőre részletesebb információkat nem tudunk.

A Kézdiszentlélek facebook oldal nyomán magyarellenesseg.com


1 megjegyzés:

  1. Ahhoz kapcsolódóan, hogy "nem lehet ilyenkor védekezni", csak annyit fűznék hozza, hogy a büntető törvénykönyv értelmében mindenkinek joga van a személye, a környezete, illetve a tulajdona ellen intézett, vagy az ezeket közvetlenül fenyegető jogtalan támadás elhárításához.

    VálaszTörlés