2015. augusztus 17., hétfő

A liberális szörnyetegek igazi arca: Szendvicseket osztanak a menekülteknek, de a MAGYAR hajléktalannak nem adtak belőle

 Egy hajléktalan jött felénk köszönt,majd elkezdte. Tessenek elképzelni. Szendvicseket osztogatnak lenn, de nekünk nem adtak. Azt mondták csak a menekülteknek jár! Majd lemegyünk később és összeszedjük mert ezek úgyis eldobálják !!!!!!!

A "menekültek" belőtt séróval(felnyírt,bezselézett haj) modern mobilokkal,sétálgatnak,nevetgélnek. A "szakadtabb" is ezerszer különb mint a "mi" hajléktalanaink. Nem is értem,ha oly sokat gyalogolt tömegesen bezsúfolva kocsikba stb. Akkor hogy a viharosban lehetnek így felöltözve stb? Érdekes módon a tv-ben sosem ilyen embereket mutogatnak..... Arról a kuplerájról nem beszélve ami ott lenn van. Szétdobált flakonok, és többek között sok sok szendvics ami nekik szemét, a hajléktalan viszont nem kaphatott belőle. Teregetés, rumli kosz, káosz. Akkor, amikor minden második széket leszerel a BKK, hogy ne feküdjenek oda a MAGYAR hajléktalanok. Ne értsen senki félre, főleg ne kezdjen el senki mellét döngetve kiállni mellettük mert nem a bántás a célom. Viszont egyetlen egy dolog nagyon piszkálja a csőröm. Azt írták a médiákban a vallásuk miatt nem eszik meg a disznóhúst. No. Ha az éhhalál küszöbén állok. (és ugye nagyon menekültek nagyon rettenetes körülmények között stb.stb. akk or nehogy már válogassak bakker,vagy ha igen ott forduljak fel ahol vagyok. Csupán megkérdezem. Nem a magyar hajléktalanok, fillérekből élő, az éhhalál küszöbén álló családok segítésére kéne ennyi energiát fordítani? Vagy legalább a negyedét?

Ezek szerint nem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése