2015. június 19., péntek

Magyarországon cigány fiatalok szórakozásból vertek össze magyarokat

 "Kamaszok" támadtak három felnőttre Nyíregyházán, a Szarvas utcán 2015. június 11-én 22 óra 30 perc körüli időben. A "fiatalok" ütötték és rúgták a 31, 47 és 63 éves magyarokat, akik könnyű sérüléseket szenvedtek.

"Szórakozásból bokszolnak"

 A járőrök perceken belül elfogták a 14, 16 és 17 éves "fiúkat", akiket garázdaság bűntett és testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanújával hallgattak ki a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsén. A nyomozás adatai szerint egy 13 éves "fiú" is részt vett a bántalmazásban, életkora miatt a rendőrség a gyámügyi szervekkel vette fel a kapcsolatot.

  A rendelkezésre álló adatok szerint a "kamaszok" korábban is követtek el hasonló bűncselekményt. A "fiúk" nem tagadták a bántalmazást; azt mondták, hogy "szórakozásból bokszoltak" - derül ki a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményéből.

Forrás: https://kuruc.info

2 megjegyzés:

  1. Szívesen írnék, de visszafogom magam! Felháborító!

    VálaszTörlés
  2. Kell egyeseknek az integráció -- no meg van a cigány így látja az utat az illeszkedés felé--a cigány csak távolról ember - lehet az a legszebb gúnyában akkor is közelről csak egy cigány

    VálaszTörlés