2015. június 23., kedd

Felébredt a Fidesz: Magyarellenes tevékenység folyik egyes szomszédos országokban

Jó reggelt Lázár János úr !
Lázár János azt mondta, az Információs Hivatalnak a határon kívüli magyarellenes tevékenységek ellen is harcolnia kell. Kiemelte Ukrajnát, Romániát és Horvátországot.
A szomszédos országok közül jó néhányban tapasztalhatóak kifejezetten magyarellenes fellépések, az Információs Hivatalnak ezek ellen is küzdenie kell – konkrétan ezt mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága előtti éves meghallgatásán, kedden.
Lázár János az Információs Hivatal felügyeletét ellátó miniszterként kifejtette: Kárpátalján például az ottani kormány akadályozza, hogy Magyarország támogatást nyújtson az ott élő magyaroknak, 
A miniszter a Mol–INA-ügyre utalva példátlannak nevezte a horvát kormány akcióját, amelynek célja – mint mondta – a Mol teljes vezérkarának bevonása büntetőeljárásokba és a teljes magyar gazdasági elit diszkreditálása.
forrás: Kolozsváros (via MTI) 

Idáig mit csináltak a tisztelt miniszter urak? Aludtak?! Az is érdekes, hogy többek között Horvátországot emelte ki, mint magyarellenes tevékenységeket folytató országot, míg Szlovákiát és Szerbiát nem, ahol mondhatni legdurvább a magyarellenesség nevű jelenség, elég ha csak a felvidéki nyelvtörvényre gondolunk, vagy a délvidéki rendszeres magyarverésekre. Kíváncsi lennék, hogy Horvátországba melyek voltak az elmúlt évek nagy magyarellenes eseményei, nem mintha védeni akarnám a  horvátokat, csak én öt év alatt még egy ilyen esetről sem hallottam, olvastam, mióta ezt a blogot szerkesztem.
magyarellenesseg.com
 


1 megjegyzés:

  1. No végre Lázár Úr vette a lapot ,, már épp időben leírhatatlanok a mindennapos megaláztatások , és a 21-ik században

    VálaszTörlés