2015. április 10., péntek

Jelentsük a magyargyűlölő Dan Tanasa facebook oldalát

Az oldalon már korábban szerepelt egy felhívás, hogy jelentsük Dan Tanasa facebook oldalát. Dan Tanasa egy külföldön élő soviniszta blogger, aki rendszeresen az erdélyi magyarság ellen uszítja különböző hazugságokkal és túlzásokkal a soviniszta olvasóit, követőit. Több székely zászlót és magyar feliratot az ő feljelentései miatt távolítottak el Erdély-szerte. Sajnos a facebook oldalának hétezer kedvelője, van ezért nem egyszerű töröltetni az oldalt. Amennyiben a jelentés után azt a választ adja a facebook, hogy az oldal nem sérti a szabályzatot akkor jelöljük be az oldal alján, hogy elégedetlenek vagyunk a döntéssel és másoljuk be oda az alábbi angol szöveget:

"This is a xenophobic, hateful page. Most of the entries and news featured on this page are directed against the Hungarian minority living in Transylvania and provokes the Romanian population from Transylvania against them. The page's administrator, Dan Tanasa, is continuously calling the Szekler flag a rag and he is denouncing and reporting Hungarian inscriptions. The page's followers regularly write chauvinistic, hateful comments about the Hungarians from Transylvania and are even threatening them. Please delete this page because it violates Facebook's Community Standards. Thank you!"

A jelentés menete: https://www.facebook.com/dantanasa.ro?fref=ts Jobb oldalt - Oldal jelentése - Úgy gondolom ennek nincs helye a facebookon - Gyűlöletbeszéd egy rasszra vagy etnikai csoportra irányul.

Válasszuk ki az oldal alján , hogy elégedetlenek vagyunk a döntéssel és másoljuk be az angol szöveget


www.magyarellenesseg.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése