2015. március 17., kedd

Nagyon meglepő: Nem indul eljárás a magyargyülölő Noua Dreapta ellenA nyomozó hatóság közölte, hogy nem indítanak eljárást a Noua Dreapta – Új Jobboldal ellen, mert megállapították, hogy a december 1-i, sepsiszentgyörgyi felvonuláson nem követtek el se gyűlöletkeltést, se etnikai uszítást. Mădălin Guruianu sajnálatosnak tartotta, hogy az ügyészség indoklásában nem tesz említést arról, hogy figyelembe vették-e video felvételt, amelyen világosan hallható, hogy azt kiabálják: „kifele a magyarokkal az országból".

Az ügyészség közlése szerint kihallgatták a Noua Dreapta vezetőit és tagjait, akik tagadták a vádakat, és azt mondták őket provokálták, és csak annyit tettek, hogy megismételték a nekik bekiabált sértő megjegyzéseket. (Természetesen hazudnak a Noua Dreapta tagjai, ott voltam személyesen, láttam mi történt, a videón is jól látható, hogy a székely zászló jelenléte zavarta őket és azért kezdték el kiabálni a magyarellenes rigmusokat, senki nem kiabált nekik semmit, ezt mellékesen a SRI is lefilmezte, akik inkább többnyire engem filmeztek és két magyar társamat akikkel a szélsőséges szervezet felvonulását rögzítettük mobiltelefonnal, mi veszélyesebbek voltunk ezek szerint mint a száz őrjöngő Noua Dreapta tag...)

Az is érdekes, hogy tavaly a HVIM tagjai több ezer lejes büntetéseket kaptak a Marosvásárhelyi felvonulás miatt(többek között én is), holott ők nem ordibáltak a Noua Dreapta xenofób rigmusaihoz hasonlókat. Ez aztán az igazságszolgáltatás.

Erdély.ma nyomán

1 megjegyzés:

  1. Nem is szükség ,,nekünk Autonómia kell nem a butákkal a harc --majd megeszik ők egymást mint a -vasgárda

    VálaszTörlés