2015. január 14., szerda

A teljes magyar történelemből és Magyarországból gúnyt űző rajzfilmmel rukkoltak elő a magyargyűlölő liberálisok


Az animáció készítője: Turai Balázs
Narrátor: Székhelyi József.
A Plusz1 műsor facebook oldala, akik feltöltötték a videót.
Íme a Krétakör színtársulat online politikai műsorának legfrissebb része:
2 megjegyzés:

 1. Tudjuk milyen az idegenszívű ügyészség hozzáállása. Ha a magyarokról van szó, nem történik bűncselekmény, csak szabad véleménynyilvánításról van szó. Ha zsidó(k) a célpont(ok), - ami a ritkábbik eset - akkor rögtön nagy baj van, megmozdul az egész elnyomó gépezet ( rendőrség, ügyészség, bíróság ), ordít az idegenszívű filoszemita banda, a kormány hamut hint a fejére, mert szörnyű dolog, antiszemitizmus, fajgyűlölet, közösség elleni izgatás, stb történt.
  A magyarnak mondott parlamentben pedig külön napirendként az antiszemitizmus elleni harc szükségességéről tárgyalnak és szigorúan a kettős mérce jegyében meghirdetik a zéró tolarenciát.
  Nagy segítséget kapnak ebben a nemzetközi és a hazai zsidó szervezetektől, elivieselektől, amelyek (akik) minden ilyen esetben megmondják a teendőket, akár a Magyar Országgyűlésban, ahova már lassan úgy járnak, mint szomjas ember a kútra.

  Mit lehetne tenni? Az egyre gyakoribb és egyre pofátlanabb megaláztatásokat nem szabadna eltűrni. Ki tudja hányszor gyalázták már meg a Szent Koronát, aljasabbnál aljasabb módon a gúnyrajzaikkal. Csendes kísérletezés folyik a feljelentésekkel, melyet az ügyészség kivétel nélkül "bűncselekmény hiányában" elutasít.
  A legkevesebb lenne egy széleskörű tüntetés létrehozása a gyalázkodó gazemberek ellen. Ha a libsik lépten - nyomon tudnak ordítozni, tüntetésekre járni, a nemzeti oldal erre miért nem képes?

  A másik. Vissza kell vágni és elkészíteni hasonló gúnyolódó tartalmú anyagot - ellenkező előjellel - érzékeltetve, hogy nem fogadjuk el a kettős mércét. Az elkészítőket pedig foggal - körömmel megvédeni a támadásoktól és a(z) (i)gazságszolgáltatástól.

  VálaszTörlés
 2. Hát ha a franciáknál van Cseárli ,, akkor a libik miért maradnának ki ,, csakhogy a szamárbőgés nem ....

  VálaszTörlés