2015. január 12., hétfő

"Dan Tanasa nemzeti büszkeség a székely rongy pedig csak arra jó, hogy a román hazafiak levizeljék"

 "Az úgynevezett Székelyföld nem létezik, az egyetlen használati módja ennek a rongynak, hogy a a román hazafiak erre gyűjtsék a vizeletüket. Lehugyozzuk a rongyotokat, hazátlanok!"
Dan Tanasa a mai napon észrevette az oldalon szereplő felhívást, amiben arra kérek mindenkit, hogy jelentsék magyargyűlölő soviniszta facebook oldalát. Válaszként a magyarellenesség blog facebook oldalára uszította a betegesen magyargyűlölő rajongóit, siránkozott is egy rendet , sajnáltatta magát, hogy a "szélsőséges" magyarok összefogtak ellene. Íme néhány hozzászólás Dan Tanasa híveitől. Remek példa arra, hogy hogyan uszítja a románokat az erdélyi magyarság ellen, hazugságokkal, túlzásokkal, sunyi kettős mércével, szerinte minden magyar szélsőséges, míg a soviniszta követői csak hazafiak.

Így tisztelik Dan Tanasa követői a székely zászlót: "Az úgynevezett Székelyföld nem létezik, az egyetlen használati módja ennek a rongynak, hogy a a román hazafiak erre gyűjtsék a vizeletüket. Lehugyozzuk a rongyotokat, hazátlanok!"Mircea Melca által küldött román "hazafias" dalban Galac felől érkező vonatról énekelnek ami tele van felakasztott magyarokkal.

Oana Ghemolut üzenete: Rohadt hazátlanok, ti és a cigányok takarodjatok vissza Ázsiába.

Raoul Alex Craia-Kovács(!) Ő küldte a székely zászlót gyalázó képet is. Üzenete:
Dan Tanasa nemzeti büszkeség! Hazátlanok(magyarok) és cigányok Európa szégyenei vagytok. Nézzétek meg, hogy tisztelem én a székely rongyot(ezt valószínűleg Dan Tanasatól tanulta, mivel ő hívja folyamatosan így a székely zászlót.)

Na akkor ki is a szélsőséges?!
Továbbra is arra kérnék mindenkit, hogy ossza meg a felhívást és jelentse Dan Tanasa oldalát, több ezer jelentés szükséges sajnos!

www.magyarellenesseg.com1 megjegyzés:

  1. Hagyni kell ezt a disznót kibontakozni ,aztán elbutul mint a fajtája ,,és visszatér a birkáihoz.

    VálaszTörlés