2014. december 16., kedd

"Sajnálat nélkül ki fogunk irtani, addig ameddig Erdélyben csak egy nemzet marad, a román nemzet" - Antal Árpád facebook oldalán fenyegetik az erdélyi magyarokat a magyargyűlölő románok

Sepsiszentgyörgyön napról napra többen tiltakoznak a prefektúra előtt meghirdetett tüntetéssorozaton. Az eseményről készült képek meg lettek osztva Sepsiszentgyörgy polgármesterének a facebook oldalán . Ez verte ki a biztosítékot több soviniszta románnál is akik elkezdték gyalázni és fenyegetni az erdélyi magyarságot a polgármester facebook oldalán. Néhány magyargyűlölő hozzászólásról képernyőmentést készítettem és le is fordítottam őket. Fel lehet jelenteni őket, lássuk a törvények érvényesek-e a magyargyűlölőkre is. Aki pedig teheti legyen ott a tüntetéseken!

Kisebbségi komplexusból fakadó beteges gyűlölet...


Dac Liber felhasználó: "Ha ti azt hiszitek, hogy ez fog menni a végtelenségig, tévedtek... drágán meg fogtok fizetni."

Radu Brightside felhasználó: "Mi a rohadt anyátokért nem otthon csináljátok ezt a ti országotokban? Deportálnálak titeket a ti szeretett Magyarországotokra, hogy basszalak szájba a hazátlan akcentusotokkal együtt, felrobbantanálak titeket álmotokban, lehugyozlak titeket és az egész fajtátokat"

Blondu Rs felhasználó: "Mocskos hazátlanok... dögöljetek meg szemetek."

Orion de Gothia felhasználó: " Leszarlak titeket ti vándorok. Eljön a bosszú ideje hazátlanok, ne foglalkozzatok! HALÁL a hazátlanokra(magyarokra)! Sajnálat nélkül ki fogunk irtani, addig ameddig Erdélyben csak egy nemzet marad, a román nemzet!

Anca Klau felhasználó: Takarodjatok Magyarországra ... Rohadékok!"

Berbece Iancu felhasználó: "Székelyföld román föld, ha nem tetszik akkor a Pannón mező elég nagy, nincs más dolgotok menjetek oda, betolakodó mongol nomád nép!"

Lagu Daniel-Corneliu felhasználó: "HALÁL A HAZÁTLANOKRA. ROMÁNIA NEM ELADÓ, HA NEM TETSZIK ITT TAKARODJATOK AZ ORSZÁGBÓL HAZÁTLANOK! (MAGYAROK)."

Robert Serban felhasználó:" Kínok között dögöljetek meg, az egész magyar faj"

Alexandru Popa de Thracian felhasználó: "Lepisillek titeket és a zászlónak nevezett rongyaitokat is, faszszopó seggfej kurvák"

Kotys Dacia felhasználó: " Mocskos hazátlanok, azt hiszem el kell takarítsunk titeket az országból végleg, nyüvek egy román országban van bátorságotok a lovak nyelvét beszélni? Halál a magyarokra! Nagy meglepetésben lesz részetek, a dákok nem haltak ki,  szépen sorban el fogunk titeket tüntetni innen. Várjátok! "

Razvan Ionut felhasználó: "Mongóliai vándorok sátrakkal és bográcsokkal, a mi ősi földünkön könyörögtök az autonómiáért"

www.magyarellenesseg.com

Kapcsolódó cikkek: http://www.magyarellenesseg.com/2014a-buzdit-az-ultras.html 
http://www.magyarellenesseg.com/2013/03/a-romaniai-rendorseg-es-media-kettos.html
6 megjegyzés:

 1. Ha mi hazátlanok vagyunk, akkor ők mik? :D
  Egyébként is inkább lennék mongol, mint cigány!

  VálaszTörlés
 2. Ha Facebook-on ez egy csoport lehet jelenteni. En egyszer megtettem hasonlo posztokat latvan es ime kicsit kesve de a Facebook reagalt. Es meg a "Roman" allam kotelezne minket a katonasagra .... na ok ezt itt basztak el ;)

  VálaszTörlés
 3. Ezek még analfabéták is történelemből .A Tatárok (Mongolok ) az 1240-es években törtek be Erdélybe a Székelyekre .A Székelyeket meg még Attila teleptette le székelyföldre:)Meg még mehetnénk vissza az időben és a leletek is minket igazolnak vagy is a Szittya Hun törzsek uralták mindig is a kárpátmedencét !!!Azt meg,hogy pár ripacs fenyegetőzik Pfffff

  VálaszTörlés
 4. Szánalmasak.. xd nem is ismerik a történelmünket de itt verik magukat csak nevetni tudok rajtuk. Még mi vagyunk hazátlanok? Amúgy is már bebizonyították hogy a magyarok indoeurópaiak azaz mi már Európában születtünk kaukázusi királyi szkíta népként úgy mentünk Ázsiába ott váltunk hunokká majd visszatértünk Európába..és úgy lettünk magyarok meg a magyarok amúgy sem Mongóliából származnak hanem a turáni alföldről azért van különbség.

  VálaszTörlés
 5. Erdélyt és a többi magyar területet csak a Magyar anyák méhe hozhatja vissza.Addig amíg ilyen gyatrán állunk a jövő magyar harcosaiból,addig mindíg le győznek.

  VálaszTörlés
 6. Ezeket a semmirevalokat nem erdemes meghalgatni,ezek csak csocselekek,kultura hianyossagban szenvedo semmik.A fontos az hogy mi tudjuk KIK VAGYUNK,HOL SZULETTUNK,MILYEN TORTENELEM ALL A HATUNK MOGOTT,mi tudjuk hol vannak el temetve oseink es buszkek vagyunk rajuk.

  VálaszTörlés