2014. december 18., csütörtök

Felhívás: Jelentsük Dan Tanasa facebook oldalát gyűlölködés miatt!

Jelentsük az oldalát
Felhívás! Tisztelt olvasók, arra kérnélek titeket, hogy jelentsétek Dan Tanasa nevű magyargyűlölő facebook oldalát, többször is szerepelt a blogban, székely rongynak nevezi rendszeresen a székely zászlót, nagyon sok székely zászlót szedtek le az ő feljelentései miatt, blogján nap mint nap uszítja soviniszta olvasóit az erdélyi magyarság ellen. Ideje, hogy visszavágjunk neki, jelentse mindenki az oldalát gyűlölködés miatt! A jelentés menete: Jobb oldalt kattintsunk a három pontra, ott: Oldal jelentése - Úgy gondolom ennek nincs helye a facebookon - Ez gyűlöletbeszéd - faji vagy nemzetiségi hovatartozás - Elküldés a Facebooknak ellenőrzésre. Az oldalnak több mint 5ezer kedvelője van, ezért nagyon sokan kell jelentsük, néhány jelentéstől még nem fogja törölni a facebook. Arra kérnék mindenkit, hogy ossza meg ezt a felhívást ahol csak tudja. Link a magyargyűlölő oldalához: https://www.facebook.com/dantanasa.ro?fref=ts

Frissítés: Sokan írtátok, hogy jelentettétek, de nem törölte a facebook az oldalt, az egy automatikus válasz, csak akkor törlik ha nagyon sok jelentést kapnak egy oldal miatt! Volt már hasonló felhívás az oldalon és sikerrel jártunk, mert végül törölve lett az oldal, pedig 10ezer kedvelője volt. Fontos, hogy mindenki jelentse és megossza ezt a felhívást!


Kapcsolódó cikkek:
http://www.magyarellenesseg.com/2014/08/zavar-szekely-zaszlo.html
http://www.magyarellenesseg.com/2011/06/ismet-szekely-rongynak-nevezi-szekely.html
http://www.magyarellenesseg.com/2010/09/magyarellenes-buncselekmenyekre-uszitja.html4 megjegyzés:

 1. Hiába. A multkori jelentésnél is, az a dege(ne)ratu bejegyzésére azt válaszolta a "tisztelt" ficenbucsi hogy az nem sértő (szerintük) és nem uszitó,

  VálaszTörlés
 2. Állapot
  Elküldve: Ma
  Ez az oldal nem került eltávolításra
  Tulajdonos

  Dan Tanasa
  Aktivitás

  Havas Joschy
  Jelentetted a(z) Dan Tanasa oldalt gyűlöletbeszéd vagy gyűlöletkeltő szimbólumok miatt.

  A Facebook súgóját gondozó csapat
  • Köszönjük, hogy időt szakítottál arra, hogy jelents valamit, amiről úgy érzed, hogy sérti a közösségi alapelveinket. Az ilyen jelentések fontos szerepet játszanak abban, hogy a Facebook mindenki számára biztonságos és barátságos hely maradhasson. Megvizsgáltuk az oldalt, amelyet jelentettél, hogy gyűlöletbeszédet vagy gyűlöletkeltő szimbólumokat tartalmaz, és azt állapítottuk meg, hogy nem sérti a Közösségi alapelvekben foglaltakat.
  Megjegyzés: Amennyiben az oldalon található dologgal van problémád, mindenképpen magát a tartalmat (például fényképet) jelentsd, ne az egész oldalt. Így a jelentést pontosabban lehet kivizsgálni.
  Visszajelzés küldése
  Milyen élmény volt ez a folyamat?

  VálaszTörlés
 3. Rgy lelkileg, sérült beteg emeber...

  VálaszTörlés