2014. november 16., vasárnap

Magyargyűlöletből és nemzetárulásból jeles: A székely zászlót is kitiltotta az MLSZ

Csányi Sándorék újabb szintre léptek a magyargyűlölet terén. Most már nem csak a trianoni békediktátumra tilos emlékezni, hanem a székely zászló is tiltott jelképpé vált.

A pénteki, Magyarország-Finnország válogatott mérkőzésen a Magyar Labdarúgó Szövetség illetékesei nem engedték bevinni a székely zászlót a Groupama Arénába. Olvasónk beszámolója szerint tőle egy 90x60 centimétereset vettek el, amin csak az ismert jelképek voltak, semmi felirat. A döntést nem indokolták, egyszerűen rávágták a nemet. Információink szerint nem egyedi esetről van szó több hasonlóról is tudunk. 

A magyar zászlót még be lehet vinni
Péteken adtuk hírt arról, hogy az MLSZ Fegyelmi Bizottsága 100 ezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta a Vasast, mert a piros-kék drukkerek saját hazájukban a „Vesszen Trianon” rigmust merészelték skandálni. A magyarság legnagyobb sorstragédiájára való emlékezés ugyanis sérti a Csányi Sándor által vezényelt MLSZ politikai érzékenységét.


2008ban az MTK Izraeli zászlókkal ünnepelte a bajnoki címet, ezek szerint a székely zászló tiltott szimbólum a magyar stadionokban, a gyerekgyilkos és háborús bűnös állam zászlaja pedig nem az, köszönjük MLSZ !
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése