2014. november 16., vasárnap

Ismét Sepsiszentgyörgyre készül December elsején a magyargyűlölő Noua Dreapta

Harmadszor "ünnepli" Sepsiszentgyörgyön December elsejét a Noua Dreapta (Új Jobboldal) nevű soviniszta, magyargyűlölő szervezet . 2009 és 2013 után ismételten Sepsiszentgyörgyön provokálják majd a magyar lakosságot.
December elsején mindenki Romániába szívébe, Sepsiszentgyörgyre
Alább olvasható a szervezet elnökének, Tudor Ionescunak az aljas hazugságokkal tele, uszító hangvételű felhívása az eseménnyel kapcsolatosan: "Minden évben ott ünnepeljük December elsejét, ahol a legjobban szükség van rá, ott ahol a románok nap mint nap meg vannak alázva a polgármester és az RMDSZ-es tanácstagok által, Sepsiszentgyörgyön, Kovászna megyében! Jöjjenek azok a Noua Dreapta szimpatizánsok is most velünk, akik megszokták, hogy csak dicsérni tudnak minket a tüntetések után és csak likeolnak a közösségi portálokon.  Idén többre van szükség, szükség van a fizikai jelenlétetekre Románia szívében, hogy jelezzünk, hogy a románok nem törődnek bele a gyarmati státuszba és ismét egy független, szuverén és egységes államban szeretnének élni, egy erős méltóságteljes Nagy Romániába!"

Így ünnepeltek tavaly a vendégek: "Hargita, Kovászna román föld" , "A román nyelv az egyetlen úr", "Kifele a magyarokkal az országból" ... Méltóságteljes nem?
1 megjegyzés:

  1. Sok vizet nem zavar ,, ezzel csak a műveletlenségük szintjét emelik,,a világ már elindult egy egészen más irányba ,,

    VálaszTörlés