2014. november 13., csütörtök

Ismét lincselni akartak a cigányok Székelyföldön, ezúttal egy részeg cigány elgázolása miatt

Ezután minden esetben ez lesz ha elütnek egy cigányt?! (a kép csak illusztráció)
A községet kettészelő európai úton Gyergyószentmiklós irányából Csíkszereda felé tartott a 31 gyergyóvárhegyi C. I., amikor elütötte az úttesten erősen ittas állapotban gyalogosan közlekedő 48 éves helybéli B. G.-t. Közelben lévő rokonai és ismerősei pillanatok alatt a járműhöz rohantak, botokkal betörve a szélvédőt, bántalmazással fenyegetve a sofőrt.

Az időközben értesített sürgősségi ügyelet azonnal a helyszínre küldte a balánbányai rendőrség egy csoportját, de a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság különleges bevetési egységének közbelépésére is szükség volt. A rendfenntartóknak sikerült az utastérben menedéket kereső vezetőt kimenekíteniük.
A gázolási ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával indul büntetőeljárás. Emellett a feldühödött önbíráskodók azonosítása is folyamatban van, az eddigi információk alapján mintegy tucatnyian vettek részt a kocsi megrongálásában és a fenyegetésben – tájékoztatotta a portált Gheorghe Filip, a rendőrség szóvivője.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése