2014. szeptember 15., hétfő

"Október 11-én mindenki Bukarestbe, el kell taposni a magyarokat , fel kell gyújtani őket, majd a kutyák elé vetni."


Fénykép: Legyen egy oláh sovinisztával kevesebb a Facebook-on! Jelentsétek őt bátran! Hozzá kell tenni, hogy ha valamely hazafi hasonló képet tenne ki, csak épp a román zászló égne, nemzetközi botrány, a magyar nagykövet bekéretése és azonnali Facebook közbelépés történne. De a magyar trikolórt meggyalázhatják...

Jelentsük a személyt (mert ha figyelmesen megnézzük a profilját rengeteg magyarellenes bejegyzést találunk) és a képeit is. Hadd dolgozzanak a Facebook munkatársai.

A profil: https://www.facebook.com/anonimatul23?fref=photoLegyen egy oláh sovinisztával kevesebb a Facebook-on! Jelentsétek őt bátran! Hozzá kell tenni, hogy ha valamely hazafi hasonló képet tenne ki, csak épp a román zászló égne, nemzetközi botrány, a magyar nagykövet bekéretése és azonnali Facebook közbelépés történne. De a magyar trikolórt meggyalázhatják... (Egy románia ellenes oldal miatt nemrég az EP-ben hisztizett egy román politikusnő)

Irima Iulian oldalán többek között a következő felhívás olvasható:

"Október 11-én mindenki Bukarestbe, el kell taposni a hazátlanokat(magyarokat) , fel kell gyújtani őket, majd a kutyák elé vetni.

Jelentsük a személyt (mert ha figyelmesen megnézzük a profilját rengeteg magyarellenes bejegyzést találunk) és a képeit is. Hadd dolgozzanak a Facebook munkatársai. De akár bűnvádi eljárás is indulhatna ellene, mint a román gyereket megfenyegető magyar fiatalok ellen idén tavasszal,  gondolom ez a pogromra való felhívás is bűncselekménynek számít, osszuk meg a bejegyzést, hátha eljut olyanokhoz akik jártasak a hasonló ügyekben és ismerik a törvényeket, ideje, hogy mi is lépjünk .


A profil: https://www.facebook.com/anonimatul23?fref=photo
Betyarsereg.hu nyomán magyarellenesseg.blogspot.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése