2014. szeptember 12., péntek

A nap vicce: Terrorista szervezetnek nevezték az RMDSZ-t a Realitatea TV-n


 Terrorszervezetnek nevezte az RMDSZ-t a Realitatea TV egyik műsorában a meghívott Oreste Teodorescu újságíró, aki a botrányosnak címkézett autonómiatervezet kapcsán fogalmazott ily módon.

„Elvárom Victor Pontától, aki a Szociáldemokrata Párt élén Büszkék vagyunk arra, hogy románok vagyunk szlogennel nyerte meg az európai parlamenti választásokat, hogy holnaptól távolítsa el ezt a terrorszervezetet a kormányból” – idézte Teodorescut a Transindex.

Háromszék

Nem gondoltam volna, hogy valaha is arra vetemedek, hogy kiálljak az RMDSZ mellett és megvédjem őket, de ez a kijelentés túllép minden határon, ez nem egy párt ellen szól, ez a magyarság ellen, szól. Székelyföld ellen és mindazok ellen akik kiállnak az autonómiáért és akarják azt, terroristák lettünk! Képzeljük el, ha már az RMDSZ-t is terroristának nevezik egy autonómia-tervezett miatt, mit mondanának egy olyan erdélyi magyar pártról amelyik valóban kiállna megalkuvás nélkül a magyar ügyekért, illetve az autonómiáért?! Azt minek neveznék akkor? (magyarellenesseg.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése