2014. augusztus 19., kedd

Még a kökösi tűzoltókat is feljelentette az elmebeteg Nagy Attila Puli

Továbbra is nagyon aktív a háromszéki szolgálatos feljelentgető, Nagy Attila Puli.A kökösi férfi arról ismert, hogy sorra panaszolja be a prefektúrán a különböző hivatalokat és szervezeteket amiatt, hogy csak magyar felirat szerepel a székházuk homlokzatán, vagy a székely zászló is lobog az épületen. Legutóbbi akcióiról a maszol.ro-nak is eldicsekedett a szerkesztőségünk címére küldött e-mailen.

Így megtudhattuk, hogy Nagy Attila Puli még a Kökösi Önkéntes Tűzoltó Egyesületet is fjelentette a prefektúrán. Akciója olyan jól sikerült, hogy a község polgármestere, Sánta Gyula fel is szólította a tűzoltókat, hogy változtassanak a feliraton, mert ha nem, akkor a prefektus a törvény szigorával fog fellépni ellenük.

A feljelentő azonban a jelek szerint a megyehatárt is túllépte. A város polgármesteri hivatalát azért jelentette fel a Maros megyei prefektusnál, mert az épületen székely zászló lobog. Liviu Oprea prefektus Nagy Attila Puli petíciójára már válaszolt is. Közölte, hogy a kormányhivatal beperelte a közigazgatási bíróságon a szovátai városházát a székely szimbólum használata miatt.

A kökösi férfi korábban a lapunknak adott interjúban kijelentette: a magyar ügyeknek, ahogy csak tud, keresztbe tesz.

http://www.maszol.ro

Kapcsolódó hír: http://magyarellenesseg.blogspot.ro/2014/03/ismet-keresztbe-tett-szekelyeknek-nagy.htmlNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése