2014. augusztus 23., szombat

Karda Zoltán: 10 érv amiért nem támogatom az RMDSZ elnökjelöltjét


Mielőtt bekopog hozzám a szeplőtelen magyar párt, az RMDSZ aláírási íveit hordozó legényke vagy leányka, gondoltam felsorolok pár érvet, miért nem támogatom a nevemmel és az aláírásommal az RMDSZ államelnök jelöltjét.

1. Az RMDSZ 1992 márciusában igérte meg először a Bolyai Egyetemet, azóta rég elfelejtették, hogy akkor MAGYAR TANNYELVŰ EGYETEMET IGÉRTEK KOLOZSVÁRRA. Közel húsz éve kormányon vannak, vagy támogatják a mindenkori román kormányokat és sikerült elérni azt, hogy gyakorlatilag a magyar diákok többségét kihelyezték a „falusi” tagozatokra, nincs Bolyai Egyetem, nincs MOGYE Magyar tagozat, felszámolódtak a szórványiskolák nagyrésze, tiz magyar gyermeknek nem jár önálló osztály, de Székelyföldön négy rendőrkölyöknek jár önálló román tagozat.

2. Nem támogatok egy olyan pártot és jelöltjét, amely politikai alakulat 2ooo-ben megigérte az AUTONÓMIÁT, és mindez balkáni módon csak igéret maradt, annak ellenére, hogy ugyanez a párt kormányon volt szinte végig 2ooo óta.

3. Nem támogatok egy olyan pártot és annak jelöltjét, amely alakulat háromszéki tanácselnöke a saját piti erdőügyletei és vagyonosodása érdekében TÁMOGATTA ÉS AKTIVAN SEGITETTE A VILÁG LEGNAGYOBB FATOLVAJ ÉS KÖRNYEZETSZENNYEZŐ VÁLLALKOZÁSÁNAK MEGTELEPEDÉSÉT városom közvetlen közelében (Svájnhoffer).

4. Nem támogatok olyan pártelnököt, amelynek alakulatában olyan politikusok vannak (Antal Árpád, Sztakics Éva, stb) akik az apósok, férjek, rokonok, barátok és egyéb állatfajták cégeibe pompálják a közpénzt. A becsületes székely adófizető polgárok pénzét...

5. Nem támogatok olyan pártelnököt, amelynek pártjában olyan POLGÁRMESTEREK vannak, akik HAMISITOTT DIPLOMÁVAL kacérkodó közokirathamisitókat válogatnak be a CSAPATUKBA, abba a csapatba amely az én, a te, a mi városunkat hivatott vezetni.

6. Nem támogatok olyan pártelnököt, amelynek pártkatona-polgármesterei huszonkét éve húzzák-nyúzzák a visszaszolgáltatást és a restitutio ad integrum elv helyett a „minél többet lopjunk ” elvet alkalmazzák következetesen. Nem támogathatom annak tudatában, hogy a politikusokat zsaroló szekusok, rendőrök, ügyészek földeket, erdőket, ingatlanokat kaptak, mig például Szotyori Nagy Áron rokonom másfél évtizede harcol-perel azért ami a családjáé volt.

7. Nem támogathatok olyan pártot és államelnökjelöltjét, amely politikai alakulat emberei (Isten Druzsbája Verestoj Ottilo és Bajuszkirály bandája) előbb lelopták, levágták a székely erdőket, majd utána szolgáltatták vissza a jogos tulajdonosainak, nagy tanácselnöki, polgármesteri támogatással.

8. Nem támogathatom egy olyan párt jelöltjét, amely politikai alakulat huszonöt éves sepsiszentgyörgyi regnálása alatt a városom értelmiségi rétege közel hatvan százalékban külföldre távozott. Csak az utóbbi egy évtizedben TIZEZER fő szárad Antal Árpádék lelkén, feltéve ha van nekik olyan.

9. Nem támogathatok egy olyan pártot, amelynek polgármesterei, tanácselnökei nem befogadó ernyőszervezetként képzelik el a magyarság képviseletét, hanem FEKETELISTÁKAT KÉSZITENEK a másként gondolkodókról (mint Antal Árpád és rádiós kultúrtalpnyalói), és minden eszközzel igyekeznek kiirtani a másként gondolkodást, az ellenzéket a közéletből. Orwell Állatfarmja kutyafaxa ahhoz képest amit Kelemen Hunyorka és Antal Árpádék meghonositottak a magyarság körében.

10. Nem támogatok olyan pártot és jelöltjét, amely politikai alakulat a korrupcióval vádolt tagjait „áthelyezi” vagy szenátornak vagy képviselőnek (OloszG) és minden lehetséges eszközzel védi a párton belüli korrupt maffióta banditáit. Ugyanakkor BÁRKIVEL, MÉG A LEGVADABB HUNGAROFÓB PÁRTOKKAL IS KOALICIÓRA, KORMÁNYRA LÉP...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése