2014. augusztus 14., csütörtök

Debrecen, Magyar(?)ország": magyar embernek magyar zászlóval tüntetni szigorúan tilos!

Izrael melletti szimpátiatüntetést tartottak Debrecen főterén, a Kossuth szobornál, mert szerintük Izrael békét akar. Mert szerintük joguk van az önvédelemhez, mert az, hogy gyermekek százai haltak meg az intézményesített terror miatt, nem az ő hibájuk, mert ha megdobnak kővel, akkor semmisíts meg egy kórházat, egy iskolát, ölj gyermeket, s mindezt szabad, sőt, mindezt kell, ez kötelességük, hiszen magukat védik – kivel? A gyermekekkel szemben? Hát ezek valóban nem félnek az isteni igazságszolgáltatástól?   
 
Az egész világ elítéli Izrael háborús tevékenységét, agresszióját, de ők idejönnek a Kossuth szoborhoz, és provokálják a magyar embert a saját hazájában. Kifordult értékrendű világunkban mi sem természetesebb, hogy a rendezvényt engedélyezték, sőt, hatalmas rendőri erőt rendeltek ki az adófizetők pénzéből, akik „vigyáztak” a „béke” mellett tüntetőkre. Fegyverrel a kézben békéről papolni fegyvertelenekkel, gyermekekkel szemben…
Izrael háborús tevékenysége mélységes felháborodást vált ki minden egészségesen gondolkodó emberben. A gyermekgyilkosság még a köztörvényes bűnözők között is undorító, aljas tett, a legelvetemültebbek is eltaszítják, kiközösítik, megvetik az ilyeneket… S az, ami Gázában történik, nem pusztán gyermekgyilkosság, hanem ártatlan gyermekek tömeges lemészárlása! Nem háborús veszteség, hanem célpont, szándékos gyilkosságsorozat!
S mégis volt egy-kétszáz ember, aki ennek tudott tapsolni, éljenezni s izraeli zászlót lengetni, békét kiáltani? Szégyen és gyalázat. Felháborító, gyomorforgató.
Közönyös, elértéktelenedett világunkban, egy kétszázezres városban csak néhányan voltunk, akik nem akartuk szó nélkül hagyni ezt az aljasságot.
Zoom
Zoom
A provokátor rendezvényen magyar zászló alatt várakoztunk.
Zoom
Zoom
A kirendelt rendőrök rögtön megjelentek, a magyar zászló vonzotta őket, de nem úgy, ahogyan minket…
Zoom
Zoom
Igazoltattak, felírtak bennünket, majd egy sorfallal elszeparáltak bennünket, s közölték, hogy a magyar zászlóval nem mehetünk be a rendezvény területére, 50 méteren belül meg se közelíthetjük….
Zoom
Hova jutottunk? Egy népirtás mellett lehet tüntetni, de ellene nem? Izraeli zászlót lehet lengetni, de a magyart nem? Ébresztő! Nem akarom, hogy Magyarország palesztin sorsra jusson!
 
Ulics Erika, a kabai Jobbik-alapszervezet tagjahttps://kuruc.info/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése