2014. július 28., hétfő

Kiirtaná és elüldözné a magyarokat Magyarországról néhány fajgyülőlő cigány

"Kutya parasztok ha nemtetcik nektek hogy nekünk is magyar ország a hazánk huzzatok el a picsába"
"Ki kell irtani a büdös gizda kényes raszista gecim parasztokat" .Ilyen és ehhez hasonló kommentek jelentek meg a Facebook közösségi oldalon, a Cigány közösségi oldal nevű profil egyik képénél.

Ennél a képnél jelentek meg a rasszista, magyargyűlölő hozzászólások.


Nagyobb méretért klikk a képre

Ez most akkor nem rasszizmus? Vagy a magyar embereket lehet gyűlölni, csak másokat nem?!
(A gyűlölködő, trágár, értelmetlen hozzászólások törölve lesznek a blogról.)4 megjegyzés:

 1. Ez a stílus és gondolkodás teljesen elterjedt a cigányság körében, egyáltalán nem egyedi vagy ritka. Mint látható már tudják, hogy magyarokat úgy tudják térdre kényszeríteni ha túlszaporodják. Ehhez a magyarnak hazudott kormányok is jelentős segédkezet nyújtanak. Nem képesek felfogni, hogy egy többségi cigány országban nekik sem lesz helyük. Ahogy ezek a szerencsétlen primitívek sem fogják fel valójába kik hergelik őket erre. És amint kiirtatták velük a magyarságot, ők következnek. Nézzék csak meg Gázát....

  VálaszTörlés
 2. Ezt köszönheti a magyarság a Gy. Feri hatalomnak,,nem lesz ennek jó vége ,ha ez a mostani hatalom nem lép...

  VálaszTörlés
 3. Ez a baj a kormánnyal, hogy a cigányoknak lehet szidni verni kirabolni megölni a Magyarokat, de ha egy Magyar ember csak csúnyán ránéz egy cigányra, akkor egyből rábirságolnak 250.000ft-ot meg 10en bekerítenek egy Magyart pl. ha este fáradtan megy haza a munkából akkor azt nem meri bejelenteni mert képesek megölni is a cigányok azt a Magyart... Lehetne még sorolni naphosszat, a lényeg hogy szar a rendszer JOBBIK kéne ide !!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Meg kell mondjam ide, hogy rend legyen végre egy szakmai kormány kellene, pártok meg abszolút nem, még a parlamentet is feloszlatnám! Nincs úgysem demokrácia, falból meg csak a kiadásainkat növeljük!
   A BTK-t teljesen át kellene dolgozni, gyengék a törvények, nincs visszatartó ereje!

   Törlés