2014. április 4., péntek

Rejtett kamerás felvételek a Hit Gyülekezete szektáról: "A Jobbikot és a HVIM-et a sátán irányitja"

"Szégyenítsd meg Gyöngyösi Mártont! Halleluja!"
A Jobbikot és a HVIM-et pedig sötét sátáni erők irányítják - hangzik a szónoklat. Izrael imádás persze alap. Ez egy "istentisztelet"? Inkább politikai agymosás kifordított, a világi fősodratú erőkhöz igazított ál- és ellenkereszténység. Rejtett kamerával bepillanathatunk a Hit Gyülekezete Szekta színfalai mögé.http://deres.tv68 megjegyzés:

 1. Miért van a zsidókban ennyi gyűlölet ? És miért ez a hatalmas uszítás?
  Nem vagyok pártoskodó, de " jó ember " nem nyilatkozhat így !

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Névtelen !

   Egyet értek,értünk Önnel.

   Ami a zsidók magyarellenes gyűlöletét illeti : Isten
   őrizzen a hit gyülekezetétől is! Egyszer engem is be akartak szervezni! Persze azt nem is jelezték , hogy melyik hitvallásról van szó !/letagadták!/
   Nehezen szabadultam meg tőlük!
   Ez a felekezet magyarellenes!
   A keresztény vallásból is gúnyt űznek .

   Ők a Szabad kőmíves világot szeretnék megvalósítani,az egész bolygónkon!/az SZDSZ , utódpártja az LMP is a zsidók pártja!/Nem vagyunk rasszisták,sem antiszemiták!/

   A NAGY IZRAEL LÉTREHOZÁSA A CÉLJUK !
   Ennek érdekében tevékenykedik a Ferge Zsuzsa ,
   Iványi Gábor,Horváth András,lovas Zoltán is!

   Magyarország a MAGYAROKÉ !
   És megvédjük az életünk árán is !

   Törlés
  2. KÖSZÖNÖM A MÉLTÓSÁGTELJES VÁLASZOTOKAT .

   Sok - sok emberi szeretettel .

   Törlés
  3. Egyetértek testvér !!!

   Törlés
 2. Beteg emberek beteg gyülekezete .

  VálaszTörlés
 3. Saját maguk ellen is beszél (átkoz)... "és a gyűlölködő emberek pedig meg fognak szégyenülni"
  Tehát ők is meg fognak szégyenülni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon helyes a felvetés! Sanyi bácsi átgondolhatná, mielőtt megszólal...

   Törlés
  2. Légy örökre atkozott kedves sanyi bácsi! Pokolra veled. Ámen.

   Törlés
 4. Pénz,pénz,pénz....

  VálaszTörlés
 5. Ez nem is istentisztelet, hanem politikai iránymutatás és átkozódás valamint pénzbehajtás! Tudom miről beszélek, mert egyetlen alkalommal voltam egy ilyen megdöbbentő szeánszon, ahol ideggyenge emberek estek transzba (gyanakodtam, hogy csak színjáték) és mindjárt a legelején kikötötték, hogy ide a jövedelmünk 10 %-át és a különadót is, mégpedig mindíg a nagyobbik összeget, ami nálunk van!!

  VálaszTörlés
 6. ISTEN ŐRIZZE MAGYARORSZÁGOT A " HIT GYÜLEKEZETÉTŐL !
  ENGEM IS BE AKARTAK SZERVEZNI A ZSIDÓK ! / nem vagyok antiszemita ! /

  ÁM HAMAR RÁJÖTTEM , HOGY EGY CSALÓ , HAZUG BANDA !
  NEM AZ ISTEN SZOLGÁJAI , HANEM A SÁTÁN FAJZATAI !!!

  VálaszTörlés
 7. Vajon a cionizmust miért nem említi meg Sanyibá ??????

  VálaszTörlés
 8. Szekta tagok !!!!
  Be csapjátok az elkeseredett embereket !!!
  " Tizedet szedtek , adományokat ,, amiből dőzsöltök és osszátok a süket dumátokat !!!
  Ti szóltok meg valakit ??? Dől belőletek a gyűlölet !!!!!
  Szégyen amit ti műveltek !!!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Senki nem csap be senkit! Amig nem tetted tiszteletedet ne mondjál itéletet.....az a szégyen hogy ilyeneket irtok e világ urai alatt élök!

   Törlés
  2. Én úgy hogy az a szégyen hogy Önök a helyett hogy imádkoznának a tév útra kerültekért átokkal sújtják Ha már a bibliát mint útmutatót elismerik nem ártana bele is lapozni és nem saját törvényeket alkotni melyekkel félrevezetik az Önök követőit! Hát ez a hazug képmutatás a szégyen!

   Törlés
  3. az a szégyen amit ti müveltek. Az egyik rokonom sajnos csatlakozot hozzátok és amiket halottam az szörnyű volt hallani is. pl: Az hogy a gyerekének egy tortát sem vahet a szülinapjára mert tilos tiltja a valásotok. A gyerek az gyerek és neki is jogai vannak joga van eldönteni hogy kére tortát vagy nem. Édes apám nagyon hivő ember volt sikat mesélt és olvasot a bibliából nekem de ojat hogy imádjuk az izraelt és őket kövesük sosem halottam tőle. Ezen a videón uszitjátok az embereket (már aki hadja magát). A magyar nép szégyenei vagytok nem pedig isten hivők. Isten nevét ezek után a szátokra sem vehetnétek mert amit itt müveltek és elszeditek azt a kevéske pénzüket az embereknek az teljes mértékben felháboritó. Jaj majdnem elfelejtettem és még az othonokba is pofátlanul zavarjátok az embereket. Hát ez az igazi szégye meg az hogy igy beszéltek más emberekről!!!!!!

   Törlés
 9. Valami és valaki ellen imádkozni Istenhez??? Mikor még nem volt Jobbik a láthatáron sem, akkor a Fidesz ellen kellett uszítani....

  VálaszTörlés
 10. A facebook oldalamról próbálják meg törölni! :D

  VálaszTörlés
 11. Miért gondolod hogy a Hit gyülekezete vagy a zsidók jobbak mint bárki más szerintem nem ugyan olyanok!!!

  VálaszTörlés
 12. Be kellene tiltani ,vagyonokat elvenni és pont.

  VálaszTörlés
 13. Éljen a Hit Gyülekezete! Itt tértem meg Itt születtem Ujjá és az Úr Jézus ma is gyógyit! Engem a Hit Gyülekezet segitségvel kerültem Isten közelségébe! És mindenki vigyázzon a kritikával mert Isten mindent tud lát és hall mivel Mindenhato!!! Áldjad Uram a Hit Gyülekezetet és kedves negativ ember társaim tiértetek meg imádkozom! Tiértetek is meghallt Jézus!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Miért jó hogy Isten közelségébe kerültél. Mit jelent ez pontosan?

   Törlés
  2. Ahogy mondod! Mindent tud, lát és hall! Nagyon nagy meglepetésben lesz részetek a túlvilágon! A poklok poklán égtek majd az idők végezetéig azért amit képviseltek! Értem meg ne imádkozzál, inkább magadért és társaidért. Sokkal nagyobb szükségetek van rá mint gondolnátok!!!

   Törlés
  3. ...bocs, te most teljesen agymosott lettel, es ennek meg orulsz is?

   Törlés
  4. Te csak imádkozzál,magadért. Jézus miattatok halt meg,álnok képmutatok !

   Törlés
  5. Gyomorgörcs fog el, mikor látom, hogy a kevésbé sok ésszel megáldott embereket beszippantják ezek a szekták. Most ez az írás is mi a tosz?
   A vesszőhiányokat nem listázom, de azon kívül is van bőven:
   -újjá kicsi ú és hosszú
   -gyógyít hosszú í
   -az itt levő mondat eleje egyszerűen logikai fals
   -mindenható hosszú ó
   -negatív hosszú í
   -embertársaim nem két külön szó
   -meghallt? most komolyan? ilyen jó füle volt, hogy értem is 'meghallt'?

   Törlés
  6. Bakker dokival nézesd meg magad, mert valami nem stimmel.
   Hol élsz Te? Melyik bolygón?
   Mit néztél eddig, Sat1-et?

   Törlés
  7. Neked jól kimosták az agyad barátom!

   Törlés
  8. Ránk olvasod a biboldó átkot ,ha nem így teszük vagy mi lesz?

   Törlés
  9. Agymosott szerencsétlen barom...

   Törlés
  10. Ha már a sat1-nél tartunk, az egyszerűen a satan (sátán) szó rövidítése. !!! Nézzétek meg Az Üzenet c. film mind a 12 részét is! Borzasztó ez a szekta!!! Meg kéne akadályozni, hogy mégtöbb embert beszippantsanak!

   Törlés
 14. Sajna ti hitgyüleisek abba a hibába estek, hogy azt hiszitek, hogy ha valaki nem ajnározza Izraelt, az az ördögtől való. Nem Izrael üdvözít titeket, hanem Jézus Krisztus, aki mind zsidónak mind pogánynak az egyedüli üdvösségre vezető útja. Rajta kívül nincs üdvösség. Nem Izraelt kell szeretni, hanem a Mennyei Atyát. Izrael jelenleg olyan politikát folytat, ami homlokegyenest ellenkezik Isten törvényével. (2Móz. 22, 21: A jövevényen ne hatalmaskodjál, és ne nyomorgasd azt, mert jövevények voltatok Égyiptom földén.) Ezzel szembe Izrael ott üldözi a palesztinokat, ahol nem szégyenli, diszkriminálja az etióp zsidókat, csak azért mert ők sötét bőrűek (http://index.hu/kulfold/2014/04/25/mennyiben_sikersztori_-_etiop_zsidok_izraelben/). Akiért Jézus tényleg meghalt, az az Ő igazságát fogja keresni, és az Ő szeretetét fogja sugározni a világban, nem fogja elmaszatolni a hibákat, hanem a bűnt bűnnek nevezi. Semmivel sem tisztább Izrael, mit Árpád népe, vagy mint a görög tengerpart lakói. Nekik is MEGTÉRÉSRE van szükségük, hiszen nincs más út Jézus Krisztuson kívül az Atyához. Ezért imádkozzatok, és ezen dolgozzatok, ne azon, hogy egymással szembefordítsátok az embereket, félelmet keltsetek ott, ahol eddig nem volt, gyűlölködést ott ahol eddig egyetértés volt. Én azt mondom: nem a Hit Gyülekezete éljen, ne Izrael éljen, ne a különböző vallások éljenek, hanem éljen mindannyitok szívében a megfeszített és feltámadott Úr, Jézus Krisztus.

  VálaszTörlés
 15. A vimeo-s link nem működik, kéne új letöltési link.

  VálaszTörlés
 16. Igen? Mindent lát? Akkor azt is látja hogy átkozódnak, és olyanra kérik az urat ami már eleve keresztény valamint biblia ellenes!
  Téged meg szánlak , meg mindnyájatokat akik befalják a vén szivar maszlagját! De megérdemlitek hogy tömjétek a zsebüket! Én a pokol kapujában várom majd a megrökönyödött arckifejezéseiteket amikor döbbenve nyőszörögtök; „Nekünk nem ezt ígérték!"

  VálaszTörlés
 17. Orbánék történelmi egyházzá léptették elő... no commen

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a HIT gyülekezet kierőszakolta. Először nem volt a történelmi egyházak között...

   Törlés
 18. Sok bűnt követtek már el "Isten" nevében a történelem során

  VálaszTörlés
 19. Idióták Gyülekezete! :(

  VálaszTörlés
 20. Szerintem be kellene tiltani Magyarországon.

  VálaszTörlés
 21. A hit gyülekezete= ZSIDÓ MAFFIA!!!!!

  VálaszTörlés
 22. Be kell épülni közéjük, majd lejáratni őket!

  VálaszTörlés
 23. Ez a zsidózás, szektázás nem helyénvaló.Ők is ugyan olyan emberek mint bárki más.Az a szomorú, hogy valóban, a kevés ésszel megáldott embereket megvezetik.Ez az egész agymosás.A hitet miért kell a politikával keverni?Szánalmas az egész.Pont!

  VálaszTörlés
 24. Sajnos nincs igazad, vagy csak látszólag olyanok mint az emberek. Sajnos a hítgyülekezet vezetői, és főguruja, embernek látszó lények, akik az őseinktől örökölt szent hazánkat akarják megszerezni. (simonperecke beszéde 2007-ben) Tevékenységük arra irányul, hogy a Kárpát medence őslakóit, a Magyarságot elűzzék földjükről, és helyükbe új hazájukat magukkal, a zsidókkal népesítsék be. Ezért minden eszközt felhasználnak, mint például a hitbe élő emberek jóhiszeműségét, barátságát, emberszeretetét.

  Én egyébként nem vagyok névtelen. Az én felhasználói neven Egerszegi Tibor, de csak egyszerűen Egi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha a mienk Magyarorszàg, miért kintről diktàlnak és pénzelnek, 89-2004 között volt egy kis idő amì ezt a Magyarorszàgot a Magyarok irànyithattàk volna, nem ment mert sem ttudàs sem àldàs nem volt ez időben, az előre menetel kapcsàn a Magyar birka, és gyülölködő nép, olyan nézettel megàldva hogy ha az én lovam megdöglött dögöljön meg a màsé is így jobb lesz Nekem.... De mikor lesz elégedett, vagy boldog, nem kàrörvendő zúgolodó sirànkozó, nem a múltban élő hanem jövőt építő hàlàs és sikeres amíg ilyen Emberekből tevődik össze a lakossàg nagyrésze hogy nem veszi észre ki az aki igazàn fenyegeti a kulturànkat, nem a Zsidók hanem Te aki úgy nyilatkozol hogy magyarorszàg a Magyaroké csak gondolj bele mikor volt itt tiszta magyar ki az aki tiszta magyarnak mondhatja magàt ja és ki az aki születését irànyithatta és megvàllaszthatta hogy hovà milyen nemzetbe szülessen na akkor majd az az ember felàllhat magànak követelni és kiűzni a màsik embert de addig ezt hangoztatni és ezzel érvelni igen gyatra... Azzal példàlozni hogy Jézushoz a lecsúszott drogos alkoholista kurvàk mentek ez is mutatja mennyi ismerete van annak a személynek a Bibliàval Isten és Jézus üzenetével kapcyolatban mert Isten a bűnösökért küldte el a Fiàt és Jézus pedig épp miértünk bünösökért halt meg szóval akkor kinek is kell a bünbocsànat az igaz ebereknek vagy a lecsúszott reményvesztett életeknek hogy egy új életet nyerjenk a Krisztus Jézusban....😆😆😆

   Törlés
 25. Izrael beküldte a farkasát, népünk közé, és ez a farkas gyönyörű dalokkal, elferdített bibliai idézetekkel, és üres ígéretekkel kápráztatja el a hiszékeny bárányait. A szóban forgó farkas, a hit gyülekezete képében szedi az áldozatait, végzi honfoglaló harci tevékenységét.

  Egi

  VálaszTörlés
 26. Putyin az oroszoknál már betiltotta ezt a mocsok szektát (is), ő már tud valamit !Az világos számomra, hogy a buta ,hiszékeny egyszerű embereket miért tudják hülyíteni, de a sok diplomás, magát értelmiséginek mondó barmot????Felfoghatatlan!!! Egyszerűen akaratgyenge,befolyásolható idióták gyülekezete a Hit.Aki igazi hívő akar lenni, az vegyen egy Bibliát, ne szektásodással járassa le magát,tegye tönkre a családját...a gyűlölködésre pedig már nincs is mit mondani...

  VálaszTörlés
 27. ennyi ÖKRÖT egyrakáson !!!!!!
  ennek semmi köze az" Istentisztelethez" csak politika.... pfujjjjjj de kár volt megnéznem

  VálaszTörlés
 28. http://www.nemethsandor.hu/eletrajz Van egy szimpla érettségije. Semmilyen felsőfokú végzettsége nincs a szekta főnöknek. https://hu.wikipedia.org/wiki/Hit_Gy%C3%BClekezete Milliárdos szekta. Szinte az egész volt SZDSZ benne van Hack Péter mint a szekta ügyvédje például. Amerikaiak és zsidók által pénzelt nemzetietlen szerveződés. Mit is lehet tőlük a kaki kavaráson kívül várni? Csak is gyűlölet beszédet. Ők maguk a Sátán. Az ATV-t is felerészben Németh Sándorék tulajdonolják. Az ATV színvonalán se lehet ezért csodálkozni. Értelmes és hazafias gondolkodású ember nem nézi azt a szennycsatornát.

  VálaszTörlés
 29. pff de nagy agymosás ez tényleg
  egyébként meg mi az hogy áldani kell izraelt ?
  miért kéne áldani izraelt? a biblia világosan érthetővé teszi hogy az az izrael ami ma van itt a földön az nem az az izrael amit áldani kéne.
  szép is lenne annyi háborúskodás után.
  2 dolgot tennék még hozzá.
  1. "a sátán folyton a világosság angyalává változtatja magát"
  2. izrael eredeti neve uru solyma ami annyit tesz: sólyom úr ( szent )

  VálaszTörlés
 30. Kb 5 évvel ezelőtt egy gála műsor volt látható az ATV-ben, amit a Hit gyülekezet tartott. Külömböző zsidó" hírességek "léptek föl. Az első sorokban több magyarul beszélő magyar gyűlölő politikusaink foglaltak helyet. Megdöbbentő volt számomra az antiszemita megnyilvánulásuk, ahogyan szídták kórusban a vezér szereplőkkel együtt a világot és a magyarokat,közben magasztalva izrael népét.Szidtak mindenkit és fajgyűlölő módon "köpködtek" minden más népet. Megdöbbentem és kimondhatom, a HIT gyülekezet egy ocsmány gyülekezet.Utána lehet nézni. Valami zsidó híresség érkezett hozzájuk, fő műsorban volt leadva.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. az antiszemita azt jelenti hogy zsidó gyűlölő.
   te a rasszistára gondoltál sztem

   Törlés
 31. Elmebetegek és agyhalottak gyülekezete !!!

  VálaszTörlés
 32. Végig olvastam mert élő személyt ismertem ki a szemem láttára fokozatosan tébolyodott meg,h a Sanyika minden,mi ördögiek vagyunk,világiak stb...teljesen be volt zsongva s már annyira,h mindenki ellen csupa rosszat szónokolt...teli volt rossz indulattal,gyülölettel s haraggal s lehetett látni rajta,h jobb kerülni mert ez a vki már nem tiszta elméjű....így gyorsan hátat fordítottam minden gonoszságának s igyekezetem nem az útjába kerülni....
  Sajnáltam szegényt ,eleinte értelmes s normális jószívű nő volt s így meghibbanni vki miatt v vmi (szekta) miatt...kíváncsi lennék mi lett vele...AZT NEM ÉRTEM,MIÉRT ENGEDIK EZT AZ EGÉSZ SZEKTÁS BANDÁT....MIND EL KÉNE ZÁRNI AZ ELMEBETEGEKHEZ....NÉMETTEL 1ÜT......NA JÓ AZT CSAK DUTYIBA HISZ TUDJA MIT TESZ,SOK SOK VAGYONÉRT!

  VálaszTörlés
 33. "Jönnek majd az én nevemben hamis próféták!"

  VálaszTörlés
 34. Szégyen, hogy ezt a SZEKTÁT még nem tiltották be...!!!

  VálaszTörlés
 35. Ennyi embert biztos, hogy nem lehet becsapni - úgy, hogy látható, hallható, ellenőrizhető a tevékenységük. Értelmes ember nem ad pénzt semmiért, inkább azon kellene elgondolkodni, mi az amit kapnak és az megéri nekik?
  Amúgy az felejtős, hogy az egyházak ne politizáljanak,a társadalomból nem lehet kiszakítani őket. Verseny van az emberekért, nem?

  VálaszTörlés
 36. Milyen istent szolgál ez a szekta ????
  Szerintem jahve a pusztító az egyiptomi széth-et szolgálják !!!
  A TEREMTŐ ISTEN nem uszít,nem gyűlöl,es nem írtat ki más népeket !!!!
  Ez sátantól való szekta és be kell tiltani !!!!
  Felháborító !!!!

  VálaszTörlés
 37. Nem bírom megérteni, hogy lehetnek annyira primitívek az emberek, hogy hisznek ennek a destruktív, agymosó mocskos szektának...
  Azt azért nézzétek már meg, hogy a fene nagy hitesek 90%-a alkesz volt, drogos, vagy épp egy ordas kurva...
  Lecsúszott senkiket nem nehéz megtéríteni...
  De az, hogy a Jobbikot a Sátán, mint olyan irányítaná.... Ugyan... Ki beszél? Ez a magyar gyűlölő, cionista, istentelen, álkeresztény zsidóbérenc impotens buzeráns vén geci, meg a nyomorultakból és agyhalottakból álló szájbabaszott nyája????
  Takarodjatok már a kutya veres faszába!!!!
  Minden kibaszott hites megérdemelné, hogy valami VALÓBAN radikális vallási kommuna alaposan kitágítsa a lyukát, akkor megtudnák, mi is az a valódi radikalizmus... Bár már tudhatnák, hisz ezek az elfajzott köcsögök is azok...

  VálaszTörlés