2014. március 6., csütörtök

Amit szabad a magyargyűlölőknek, azt tilos a székely népnek


 Amint tudjuk végleges döntés született a Marosvásárhelyi Székely Szabadság napja alkalmából tervezett felvonulás betiltásáról. Dorin Florea polgármester után a bíróság is úgy döntött, hogy nem vonulhatnak fel a tüntetők a megemlékezés végeztével. Marosvásárhely polgármestere többek között azzal indokolta a döntést, hogy ugyanazon a napon a soviniszta, magyargyűlölő Noua Dreapta is demonstrációt szervez Marosvásárhelyen, és szeretnék elkerülni az esetleges konfliktusokat. A soviniszta szervezet azt nyilatkozta, hogy nem terveztek semmiféle akciót aznap Marosvásárhelyen, de jó ötletnek tartják a dolgot.

 Az viszont elgondolkoztató, hogy, hogyan lehetséges az, hogy a Noua Dreapta felvonulhat Kolozsváron , Március 15-én, a magyarok nemzeti ünnepén, ugyanis aznapra jelentették be a magyargyűlölők a városházánál az Avram Iancu megemlékezést, amit a város vezetése engedélyezett is. Gondolom azt nem kell ecsetelni senkinek sem, hogy miért pont a magyar gyilkos Avram Iancu-t választották példaképüknek az Új Jobboldal tagjai és szimpatizánsai. A napnál is világosabb a román hatalom kettős mércéje, a Noua Dreapta tagjai ráadásul pár évvel ezelőtt megvertek március 15-én, Kolozsváron egy magyar diákot - aki az ünnepségre tartott egy magyar zászlóval a kezében - és rendszeresen skandálják megmozdulásaikon a "kifele a magyarokkal az országból" rigmust, tehát egyértelmű, hogy csakis kizárólag a magyar-gyűlölet vezérli őket és a provokáció az egyetlen céljuk, ezért is vérlázító ez a gusztustalan kettős mérce.

A Noua Dreapta egyik tagja

 2011 December 1-jén a Noua Dreapta mintegy 150 tagja úgy masírozott végig Sepsiszentgyörgy utcáin, hogy a város vezetősége nem adott engedélyt a felvonulásra, mégis zavartalanul felvonulhattak, magyarellenes kijelentéseket skandálva, molinókkal provokálva - A székelyek nem magyarok - stb. Ezek szerint Március 10-ikén a székelyek is felvonulhatnak a tüntetés után, mert amit szabad a vasgárda utódszervezetének, azt a székelyeknek, magyaroknak is szabad, vagy nem?!

http://magyarellenesseg.blogpsot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése