2014. március 12., szerda

A magyarok kiirtására buzdít az "Ultras Romania" facebook oldal - Kérés az olvasókhoz

Az alábbi facebook bejegyzést Március 9-én tették közzé az "Ultras Romania" oldal szerkesztői:
"Román hadsereg, haladjatok át a Kárpátokon. Karóval öljétek meg a magyarokat, erőszakoljátok meg az asszonyaikat, öljétek meg a gyermekeiket, hogy lássa a világ, románok vagyunk!"


Az "Ultras Romania"-nak szinte 5ezer kedvelője van! Jelentse mindenki ezt az oldalt és ossza meg a blogbejegyzést is, hogy minél több emberhez eljusson, tiltsuk be közösen a magyargyűlölő, népirtásra és erőszakra buzdító facebook oldalt. https://www.facebook.com/pages/Ultras-Romania/493782780678899 A jelentés menete: Jobb oldalt - Oldal jelentése - Úgy gondolom ennek nincs helye a facebookon - Gyűlöletbeszéd egy rasszra vagy etnikai csoportra irányul. Amennyiben azt a választ kapjuk a facebooktól , hogy nem törölték az oldalt, küldjünk egy jelentést amiben leírjuk angolul , hogy miért kell megszüntetni. (Gyilkosságra, népirtásra való felbujtás, szimbólumok gyalázása stb.) Lehet jelenteni külön az oldalon megjelent magyarellenes képeket, pl a székely és magyar zászló felgyújtásáról készülteket.

Úgy tűnik, hogy a magyarok kiirtásáról szóló bejegyzésüket és a két felgyújtott zászlóról a képet törölte a facebook, a sok jelentés miatt, de az oldal még nem szűnt meg, továbbra is kell jelenteni a gyűlölködő képeket és maga az oldalt főleg! 

Frissítés: Győzelem! Törölve lett a gyűlölködő, magyarellenes oldal. 
18 megjegyzés:

 1. Nálam jóbb oldalt kell jelenteni, a fogaskerék szimbolum mellett van egy háromszög, arra kell kattintani, lehyilik egy fül és ott a report page-re köll kattintani, stb.

  VálaszTörlés
 2. "hogy lássa a világ, románok vagyunk!"

  És ezek erre büszkék. :D :D Látszik, hogy nem magyarok. :O Milyen értékrendjük van ezeknek? És ezekhez csatoltak tőlünk területet!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vannak emberek akik a BARBARSAGUKRA buszkek. MI legyunk a magyarsagunkra azok.

   Törlés
  2. Egyetertek Önnel, ahogy minden mas Europaban elö nepcsoport megköveteli maganak a tiszteletet, ugy ehhez nekünk is jogunk van

   Törlés
 3. Egyszerűen szörnyű, hogy vannak még ilyenek -.-'

  VálaszTörlés
 4. Tapasztaljuk, hogy a Romansag egy resze egyutelesi gondok nelkul eli eletet.
  Van viszont egy fajgyulolo, inredenta csoport akiket kozos nevezovel BARBAROK kifejezessel lehet csak nevezni. Talan meg az a szerencse, hogy egyenlore belolluk van a kevesebb, melyek vissza szoritasa csak egyuttes erovel lehetseges

  VálaszTörlés
 5. lássa a világ eleget h kikvagytok!! mindenhol lenéznek miattatok minket is romániai magyarokat.. sajnos ide juttatatok minket is. Büszkék lehettek rá tényleg..!

  VálaszTörlés
 6. Én már vagy ötször jelentettem az oldalt, de mindig 1-2 percen belül jön is a visszajelzés, hogy nem találták sértőnek...

  VálaszTörlés
 7. Jelentettem. Tényleg elképesztő, hogy ezeknek dobták oda a nagyhatalmak Erdélyt.

  VálaszTörlés
 8. én lefordítom ezt magyarra: Garázdálkodjatok, pusztítsatok, öljetek embert! Hadd lássa a világ, h milyenek a románok! :D

  VálaszTörlés
 9. Ezeket nyugodtan fel lehet jelenteni a roman rendorsegen es az interpolnal is. Nyilvanosan gyilkolasra es eroszkra valo fel hivas a vilagon szinte mindenutt buncselekmeny.

  VálaszTörlés
 10. Jelentetted a(z) Ultras Romania oldalt gyűlöletbeszéd vagy -szimbólumok miatt. Ezt az oldalt nem távolítottuk el Részletek
  Jelentetted a(z) Ultras Romania oldalt gyűlöletbeszéd vagy -szimbólumok miatt.Bezárás.
  Jelentetted a(z) Noua Dreapta oldalt gyűlöletbeszéd vagy -szimbólumok miatt. Ezt az oldalt nem távolítottuk el Részletek

  Jelentetted a(z) Noua Dreapta oldalt gyűlöletbeszéd vagy -szimbólumok miatt.Bezárás.Állapot Ez az oldal nem került eltávolításra
  Részletek Köszönjük, hogy időt szakítottál arra, hogy jelents valamit, amiről úgy érzed, hogy sérti a közösségi alapelveinket. Az ehhez hasonló jelentések fontos részét képezik egy biztonságos és barátságos Facebooknak. Megvizsgáltuk, hogy a bejelentett oldal tartalmaz-e gyűlöletbeszéddel vagy -szimbólummal kapcsolatos tartalmat, és azt találtuk, hogy az oldal nem szegi meg Közösségi alapelvek.
  Megjegyzés: Amennyiben az oldalon található dologgal van problémád, mindenképpen magát a tartalmat (például fényképet) jelentsd, ne az egész oldalt. Így a jelentést pontosabban lehet kivizsgálni.
  Megértjük, hogy te továbbra sem szeretnéd látni ezt az oldalt. Itt van néhány dolog, amit tehetsz:

  VálaszTörlés
 11. Az ilyent kell beküldeni minden hírcsatornának kiváncsi lennék a híradóban megemlittenék-e? Még ők érzik fenyegetve magukat, primitiv banda. Európa szégyene. Mindenütt csak lopnak, gyilkolnak, erőszakolnak. Ez nekik a büszkeségük. A híradók is csak velük van tele itt is meg más országban is ahová bevándoroltak

  VálaszTörlés
 12. Jelentetted a(z) Ultras Romania oldalt gyűlöletbeszéd vagy -szimbólumok miatt.
  Bezárás
  Állapot Ez az oldal nem került eltávolításra
  Részletek
  Köszönjük, hogy időt szakítottál arra, hogy jelents valamit, amiről úgy érzed, hogy sérti a közösségi alapelveinket. Az ehhez hasonló jelentések fontos részét képezik egy biztonságos és barátságos Facebooknak. Megvizsgáltuk, hogy a bejelentett oldal tartalmaz-e gyűlöletbeszéddel vagy -szimbólummal kapcsolatos tartalmat, és azt találtuk, hogy az oldal nem szegi meg Közösségi alapelvek.
  Megjegyzés: Amennyiben az oldalon található dologgal van problémád, mindenképpen magát a tartalmat (például fényképet) jelentsd, ne az egész oldalt. Így a jelentést pontosabban lehet kivizsgálni.

  VálaszTörlés
 13. Régi mániám...

  VálaszTörlés
 14. Nekem se toroltek, de irtam is nekik. + A Blikk.hu ra is bekuldtem ezzel is probalkozhatunk, minel tobben kuldik el, felfigyelnek ra!!! Hajra ne hadjuk!

  VálaszTörlés
 15. a románok!? mire büszkék? csak végig kell nézni europában hogy hogyan élnek, mit csinálnak,a benzinkutakon

  VálaszTörlés
 16. Sajnos ez a tartalom jelenleg nem érhető el.
  Elképzelhető, hogy a hivatkozás, amelyre kattintottál, már nem érvényes, vagy az oldal olyan célközönség számára látható csak, amelybe nem tartozol bele.

  VálaszTörlés